100 Seminte Mimosa Pudica + 10 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) **** TRANSPORT GRATUIT PENTRU 500 DE SEMINTE

100 Seminte Mimosa Pudica + 10 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) **** TRANSPORT GRATUIT PENTRU 500 DE SEMINTE

40,00 lei 30,00 lei

Mimosa Pudica este una dintre cele mai spectaculoase si mai uimitoare plantute ornamentale de interior, cat si de exterior, pentru ca are o calitate de a se misca si de a inchide frunzele, atunci cand o atingem. Este ideala pentru un cadou, atat pentru cei dragi cat si pentru copiii. De asemenea se poate face o afacere dintr-o plantatie cu mimosa pudica, pretul unui singur fir ajungand pana la 10-20 de lei. Cu o investitie de numai 20 de lei, puteti scoate 100×20 = 2000 de lei, fara prea mari eforturi.

Compare

Descriere

Mimosa Pudica este una dintre cele mai spectaculoase si mai uimitoare plantute ornamentale de interior, cat si de exterior, pentru ca are o calitate de a se misca si de a inchide frunzele, atunci cand o atingem. Este ideala pentru un cadou, atat pentru cei dragi cat si pentru copiii. De asemenea se poate face o afacere dintr-o plantatie cu mimosa pudica, pretul unui singur fir ajungand pana la 10-20 de lei. Cu o investitie de numai 20 de lei, puteti scoate 100×20 = 2000 de lei, fara prea mari eforturi. 

Rata de germinare pentru Mimosa Pudica este de 99%, astfel din 100 de seminte achizitionate de pe site-ul nostru, puteti obtine 100 de plantute. Cresc foarte repede, astfel in maxim 2 luni ele pot fi vandute catre diferite persoane. Ele pot fi puse in tavi alveolare, pe care le puteti achizitiona chiar de pe site-ul nostru Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Elongata Goji Mimosa Pudica 104 celule *** Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor la pretul de numai 4 lei pentru 104 de celule/ pentru o singura tava. Dupa ce vor creste suficient, le puteti muta direct in ghivece de flori, de unde le puteti vinde direct. 

Mimosa pudica este o specia tropicala din familie Fabaceae, care creste sub forma de tufe, cu o tulpina lemnoasa si cu frunzele lenticulare care se prind in perechi de cate 2 frunze. Fenomenul uimitor al acestei plantute este reflexul de aparare, care consta la atingerea plantei. De la aceasta plantuta, avem si cateva expresii in limba romana, cum ar fi  ” sensibil ca o mimosa” , „nu mai fi ca o mimosa”, etc, sau in limba engleza „Touch me not”, tradus prin Nu ma atinge. Mimosa Pudica are originile in America de Sud, dar acum traieste atat in paduri, cat si in gradinile din Europa. 

Este foarte sensibila la lumina si ii trebuie multa apa. Cu toate acestea, este considerata cea mai frumoasa planta ornamentala, datorita caracteristicilor de autoaparare, dar si de floarea ( ca o papadie ) pe care o detine. Desi in mediul online semintele au un pret destul de mare, noi le oferim la un pret de numai 20 de lei pentru 100 de seminte. 

Mai jos puteti gasi imagini cu mimosa pudica :

Pe langa semintele de Mimosa Pudica, va oferim BONUS si 10 seminte de Goji Berry. Semintele de Goji pot fi achizitionate si separat, la un pret mic, daca se face comanda telefonic. Calitatile uimitoare ale acestor doua plantute sunt uimitoare, pentru multi oameni aceasta este o afacere profitabila, chiar din primele lunii.

Goji se mai numeste si frunctul tineretii, pentru ca ajuta la o buna imunitate si contine multi nutrienti, necesari pentru dezvoltarea organismului, dar in acelas timp si pentru sanatatea acestuia. Acest fruct se folosea in Tiber, cu cel putin 1700 de ani in urma, datorita medicinei, care folosea acest goji in tratamentul afectiunilor renale, afectiunilor hepatice sau pentru scaderea colesterolului. Goji este folosit de asemenea si pentru a curata sangele, pentru depresii, insomnii, scaderea tensiunii sau pentru boli grave precum cancerul. Cu toate acestea, oamenii folosesc aceste fructe pentru intarirea sistemului imunitar. Se spune ca oamenii din Tiber care consuma regulat aceste fructe de goji, ajung sa trainesc pana la 100 de ani, chiar depasesc aceasta varsta, fara sa fi suferit de vreo boala. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.