1000 Seminte Goji Berry ( Fructifica dupa primul an ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK SI INSTRUCTIUNI

1000 Seminte Goji Berry ( Fructifica dupa primul an ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA DE GERMINARE ATONIK SI INSTRUCTIUNI

50,00 lei

Venim in sprijinul celor care doresc sa-si infiinteze propria plantatie de Goji Berry, dar in paralel si Arbori de Paulownia. Pretul este unul avantajos, rata de germinare a semintelor fiind foarte mare, de pana la 90%, daca sunt respectate conditiile.

Compare

Descriere

Pachetul include : 

  • 1000 Seminte Goji Berry
  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni Germinare
  • Substanta germinare Atonik

Venim in sprijinul celor care doresc sa-si infiinteze propria plantatie de Goji Berry, dar in paralel si Arbori de Paulownia. Pretul este unul avantajos, rata de germinare a semintelor fiind foarte mare, de pana la 90%, daca sunt respectate toate conditiile, precum pamantul folosit, temperatura si multe alte aspecte, care vor fi comunicate numai telefonic.

Goji Berry este un arbust introdus in tara noastra nu demult timp. GOJI NU ESTE CATINA DE GARD. SUNT DIFERENTE FOARTE MARI INTRE GOJI SI CATINA. Multa lume considera ca asa zisul Goji este defapt catina, dar acest lucru este complet fals. Gustul, proprietatile, culoarea, chiar si forma sunt diferite.

Goji este intalnit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, avand multe proprietati benefice organismului uman. Dupa studii efectuate de diferiti cercertatori s-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma aceste fructe de goji, nu numai ca ajung sa tramasca mai mult, dar sunt si mai sanatosi si pot depasi varsta de 100 de ani. Probabil multi vor considera acest lucru un FALS, dar aceste cuvinte sunt spuse de cercetatori specializati in acest domeniu. Ele pot fi consumate atat ca fructe uscate, ceaiuri cat si in diferite mancaruri. De curand putem cumpara fructele de goji direct din farmaciile din Romania. La peste 90% din Farmacii putem cumpara fructele de goji in varianta uscata. Preturile sunt pe masura proprietatilor sale, de aceea un KG poate ajunge pana la 100 de lei. In curand vom putea vinde fructe de goji la un pret foarte mic, rasaduri cat si arbusti de 50-100 cm.

Primavara vom fi la curent atat cu Plantatiile de Paulownia, cat si cu cele de lavanda, mimosa pudica si Goji Berry. Putini sunt cei care au auzit de adevaratele proprietati oferite de Goji. Fructele contin vitamine precum B1, B2,B3, alte provitamine, minerale precum Calciu, zinc, potasiu, chiar si antioxidanti. Cand vine vorba de beta caroten, acest arbust poate fi comparat cu morcovii, datorita continutului ridica in vitamina B. Din punct de vedere al continutului de antioxidant, fructele de goji sunt cele mai eficiente, ocupand locul 1.

Compoziţia fructelor Goji uscate (la 100g)

  • Element Valoare Pondere în norma zilnică
  • Energie 1461 kJ 17%
  • Proteine 12,1 g 24%
  • Carbohidraţi 57,82 g 60%
  • Grăsimi 0,73 g 1%
  • Fibre 7,78 g 43%

Iata cateva din efectele sale terapeutice pentru consumatorii acestui fruct :

  • Imbunatateste circulatia sangvina
  • Ofera o cantitate de energie in plus
  • Imbunatateste sistemul imunitar
  • Incetineste procesul de mbatranire prin cantitatile mari de antioxitanti. Este situat in pe locul 1 la acest proces.
  • Contine fitonutrienti care inhiva peroxidarea lipidelor.

Noi va putem oferi cea mai buna calitate a semintelor de goji, paulownia, lavanda si mimosa pudica. Preturile noastre sunt foarte avantajoase, datorita furnizorului si a procentajului mic a adaosului comercial. Dorim sa oferim tuturor posibilitatea sa aiba o afacere cu o investitie cat mai mica. Incepand din anul 2015, vom putea livra puieti, butasi si rasaduri de : paulownia, lavanda, mimosa pudica si goji, tavite alveolare, stimulenti de inradacinare, pesticide si multe altele.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.