1000 Seminte Lavanda ( Levantica ) + 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte de Paulownia Tomentosa **** COLETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

1000 Seminte Lavanda ( Levantica ) + 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte de Paulownia Tomentosa **** COLETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI PLANTARE

30,00 lei

Pentru ca am avut cereri mari de lavanda, incepand din data de 05.06.2014 va putem oferi seminte de lavanda la cel mai mic pret. Bineinteles, ca in fiecare pachet comandat va oferim si bonusuri constand de data aceasta in seminte de goji.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si plantare
  • Asistenta Gratuita

Pentru ca am avut cereri mari de lavanda, incepand din data de 05.06.2014 va putem oferi seminte de lavanda la cel mai mic pret. Bineinteles, ca in fiecare pachet comandat va oferim si bonusuri constand de data aceasta in seminte de goji si seminte de mimosa pudica. Optional va putem oferi in loc de aceste seminte de goji si mimosa pudica 100 seminte de Paulownia Tomentosa.

Lavanda ( Levantica ) este considerata un arbust de talie mica, cu frunze vesnice verzi, chiar si iarna de obicei de culoare verde-argintiu, dar putem gasi si soiuri cu frunze verzi sau  frunze argintii. Ating maturitatea la numai 2-3 ani si supravietuiesc pana la 50 de ani. In Vestul Europei, intalnim plantatii de peste 100 de ani, deci rata de supravietuire a plantei este foarte mare. Tipul care se potriveste cel mai bine in Romania si rezista fara probleme peste iarna este Lavanda angustifolia, respectiv cea cu frunza ingusta. Unii o numesc si lavanda englezeasca, dar noi o denumim lavanda cu frunza ingusta.

Magazinul nostru comercializeaza numai Lavanda Angustifolia „Common English” pentru ca se adapteaza cel mai bine si ofera cea mai buna crestere.

Desi multi considera ca nu suporta mirosul de lavanda, ei il folosesc fara sa stie, pentru ca 90% dintre parfumuri contin ulei de lavanda. Pe langa parfumuri, uleiul de lavanda este intalnit si in : detergenti, lenor, antimolii, odorizante, sapunuri si multe altele. Este o planta de exterior, de aceea nu supravietuieste mai multe de 2 saptamani in casa dupa ce o cumparati din magazin.

Lavanda Angustifolia are frunzele de o latime de aproximativ 3-4 mm si cu o lungime de 20-50mm. Florile marunte sunt asezate in tije in grupuri de 30-50 de flori, care formeaza un cilindtru gros de 4-8cm lungime. In cateva luni vom fi capabili sa va oferim puieti de Lavanda la preturi incepand de la 3 lei.

  • Inmultirea Lavandei

In cazul de fata vorbim de inmultirea prin seminte. Ele germineaza in conditii optime la o temperatura intre 18-22°C, iar semintele comercializate de noi au o rata de germinare de pana la 90%. Lavanda obtinuta din seminte va inflori de obicei din al doilea an. Perioada optima este primavara, dar daca se ofera conditii optime, se pot pune in orice perioada a anului.

Nu lasati tavitele cu seminte in apa, ele trebuie udate regulat cel putin o data pe zi, cu putina apa, la inceput doar prin pulverizare la radacina ( nu pe frunze ).

  • Cerințe de sol

Se adapteaza bine in orice sol de gradina, iar dupa ce se inradacineaza rezista la seceta foarte bine. Nu este recomandat sa plantati lavanda in locuri mlastinoase, nu foarte bogat in nutrienti.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.