1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni De Germinare + Fertilizator BIO Sprintene + ASISTENTA GRATUITA*** HIBRID DE PAULOWNIA CU CEA MAI RAPIDA CRESTERE

1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni De Germinare + Fertilizator BIO Sprintene + ASISTENTA GRATUITA*** HIBRID DE PAULOWNIA CU CEA MAI RAPIDA CRESTERE

40,00 lei

Ce este Paulownia Hibrid 9501 ? Un soi de Paulownia hibrid obtinut din Paulownia Tomentosa X Paulownia Fortunei. Are o crestere mult mai rapida comparativ cu Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata, iar calitatea lemnului este mult mai buna.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 100-120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare
  • Fertilizator BIO Sprintene
  • ASISTENTA GRATUITA

Ce este Paulownia Hibrid 9501 ? Un soi de Paulownia hibrid obtinut din Paulownia Tomentosa X Paulownia Fortunei. Are o crestere mult mai rapida comparativ cu Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata, iar calitatea lemnului este mult mai buna. S-a ajuns la concluzia ca acest hibrid este in momentul de fata printre cele mai bune soiuri din Romania. Care este diferenta dintre Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501 ? Diferentele pot fi de 5-10 % la crestere. Paulownia 9501 este un soi mai recent realizat decat Paulownia Shantong.

Recomandam soiul Paulownia Hibrid 9501 numai in zonele unde temperatura minima pe timp de iarna poate ajunge la -25 – 30 grade. Este un soi inca in teste la firma noastra, de aceea stocul este limitat. Cumparand de la noi aveti garantia ca veti primi in pachet seminte de paulownia hibrid 9501. Semintele vin sigilate in pungi individuale din plastic cu fermoar, etichetate cu soiul de paulownia, firma de unde sunt achizitionate si numarul de seminte.

Rata de germinare este de peste 90% conform certificatului de calitate. In plicul primit veti gasi si instructiunile de germinare pentru seminte. Aveti de ales intre 2 metode pentru germinarea semintelor : 1. germinarea in apa pentru aproximativ 10-14 zile si germinarea in substraturi intr-o rasadnita. Veti beneficia de asemenea si de serviciul ASISTENTA GRATUITA care va da posibilitatea de a intra in legatura directa cu un agent atunci cand aveti intrebari de germinare, plantare, irigare, comercializare, etc despre paulownia si alte seminte comercializare de noi.

Cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia Hibrid 9501:

  • Crestere cu pana la 45 – 50 % mai rapida comparativ cu Paulownia Tomentosa sau Paulownia Elongata.
  • Rezistenta la inghet de pana la -25 – 30 grade
  • Rezistenta la seceta
  • Adaptabil pe orice sol din Romania
  • Rezistenta la boli si daunatori
  • Calitate foarte buna a lemnului datorita originii din Paulownia Fortunei.

Comenzile pot fi preluate online, cat si telefonic la unul dintre numerele de mai jos. Daca aveti neclaritati in alegerea unui soi potrivit pentru zona unde doriti sa plantati Paulownia, ne puteti contacta la numarul 0768944027 pentru detalii suplimentare.

Pentru persoanele care ne trimit imagini cu platatiile obtinute din semintele, respectiv butasii comandati de la noi, oferim pana la 20% reducere, pentru urmatoarea comanda. In Romania nu sunt incurajate afacerile, dar noi dorim sa le oferim tuturor sansa sa faca un profit cu o investitie foarte mica.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare , de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.