1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Elongata + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + ASISTENTA GRATUITA si ATONIK Stimulent *** SEMINTE CERTIFICATE CU INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Elongata + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + ASISTENTA GRATUITA si ATONIK Stimulent *** SEMINTE CERTIFICATE CU INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

100,00 lei

Soiurile de Paulownia recomandate pentru Romania sunt : Paulownia Shantong, Paulownia Elongata si Paulownia Shantong. Incepand cu anul 2017 vom fi gata sa comercializam seminte de Paulownia Hibrid 9501. Paulownia se poate inmulti din seminte.

Compare

Descriere

Soiurile de Paulownia recomandate pentru Romania sunt : Paulownia Shantong, Paulownia Elongata si Paulownia Shantong. Incepand cu anul 2017 vom fi gata sa comercializam seminte de Paulownia Hibrid 9501. Paulownia se poate inmulti din seminte, iar pentru cei care doresc, va putem pune la dispozitie toate actele pentru a dovedi acest lucru. Suntem societate comerciala inregistrata in Institutul Teritorial de Calitate al Semintelor, detinem autorizatie pentru comercializare si putem oferi certificat de calitate la cerere.

Cele 3 soiuri de Paulownia se presteaza pentru clima din Romania, iar semintele sunt testate in laborator pana la o temperatura de -25 grade. Livrarea se face doar prin Curier Rapid tocmai pentru a garanta primirea semintelor intacte. Semintele de Paulownia, precum si alte seminte achizitionate de pe site-ul PaulowniaSeminte.Com vin sigilate in pungi individuale cu fermoar, etichetate cu numarul de seminte, numele speciei ( De exemplu : 1000 – 1200 Seminte Paulownia Tomentosa ) si numele firmei producatoare/numele site-ului de unde ati achizitionat semintele. Toate semintele comercializate de noi sunt certificate.

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Shantong
  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Elongata
  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry Ningxia ( Soiul care fructifica din primul an )
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English )
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Stimulent de Inradacinare ATONIK
  • ASISTENTA GRATUITA.

Soiurile de Paulownia

Paulownia Tomentosa este un soi rezistent pentru clima din Romania, se presteaza pentru lemn de foc, dar este recomandat si ca soi melifer ( Florile de Paulownia Tomentosa sunt bogate in polen, iar calitatea mierii este asemanatoare cu cea de salcam ). Poate fi taiat in fiecare an pentru a confectiona brichete de foc sau odata la 5-10 ani in functie de grosimea dorita pentru lemn de foc sau/si pentru productia de cherestea.

Paulownia Elongata este un soi foarte cunoscut pentru productia de cherestea, poate fi folosit si ca lemn de foc si este rezistent pentru clima din Romania. Poate fi taiat odata la cativa ani in functie de diametru, inaltime si productia de mobila, avioane usoare, iahturi, instrumente muzicale. Paulownia Elongata face flori, dar nu atat de bogate ca Paulownia Tomentosa. Este un soi recomandat pentru productia de cherestea.

Paulownia Shantong este un soi hibrid obtinut din soiurile Paulownia Tomentosa x Paulownia Fortunei. Este recomandat pentru zonele unde temperatura minima in timpul iernii poate ajunge pana la -25-30 grade. In momentul de fata acest hibrid de Paulownia este cel mai rezistent la seceta si inghet, dar si boli si daunatori. Din acest motiv, viteza de crestere poate fi mai mare cu pana la 40% fata de Paulownia Tomentosa sau Paulownia Elongata.

Rata de germinare la semintele de Paulownia comercializate de noi este de 90-95 %. Semintele sunt proaspete si pot fi cultivate in orice perioada a anului cu mentiunea de a respecta temperatura de 15-20 grade si lumina maxim 10 ore pe zi. In instructiunile primite in pachet am explicat pasii care trebuie urmati pentru o germinare corecta a semintelor.

Pentru a afla toate informatiile in timp real despre magazinul nostru va recomandam sa urmarimi pagina de facebook http://www.facebook.com/paulowniaseminte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.