1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

70,00 lei

Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501 sunt in momentul de fata cele mai bune soiuri de Paulownia. Recomandam atat pentru productia de cherestea, cat si pentru productia de lemn de foc. Soiurile Shantong si Hibrid 9501 rezista in zonele sub -25.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Shantong
  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 50 – 70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de Germinare
  • ASISTENTA GRATUITA

Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501 sunt in momentul de fata cele mai bune soiuri de Paulownia. Recomandam atat pentru productia de cherestea, cat si pentru productia de lemn de foc. Soiurile Shantong si Hibrid 9501 rezista in zonele unde temperatura poate scadea sub -25 grade.

Retineti ! Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501 sunt Soiuri Hibride obtinute prin incrucisarea soiurilor Paulownia Fortunei si Paulownia Tomentosa. Semintele comercializate de noi sunt seminte proaspete, de calitate foarte buna, unde puteti avea GARANTIA SI CERTITUDINEA ca sunt seminte de Paulownia Shantong si Hibrid 9501.

Internetul s-a inmultit drastic cu vanzatori care vand seminte de paulownia culese din Arbori de Paulownia tineri sau din arbori „de pe marginea drumului”. Acei vanzatori nu va ofera nici o garantie ca soiurile mentionate sunt Tomentosa, Elongata, Shantong sau orice alt soi spus de ei. Nu va lasati pacaliti de ofertele lor cu seminte : 10000 seminte la 20 lei.

Semintele vandute de magazinul nostru au urmatoarele certificate : Certificat de calitate, Certificat Fitosanitar, Certificat de Origine si Certificat de Conformitate. Noi suntem inregistrati la ITCSMS ( Institutul Teritorial de Calitate al Semintelor ) si detinem toate Autorizatiile de la Ministrul Agriculturii. La cerere pentru clientii interesati putem oferi Certificat de Calitate.

Paulownia este o afacere de succes, unde profitul nu va intarzia ca vina in cel mai scurt timp. Fie ca alegeti sa cultivati Paulownia pentru lemn de foc ( aici putem valorifica productia inca din al doilea an, pentru ca puteti taia in fiecare an Paulownia pentru a face brichete de foc ) sau pentru cherestea trebuie sa stiti ca intretinerea + udatul sunt cele mai importante aspecte. Va oferim posibilitatea de a discuta cu un consultant oricand aveti nevoie de informatii.

Paulownia Shantong si Paulownia Hibrid 9501 va garanteaza cea mai rapida crestere. S-a constatat ca in comparatie cu Paulownia Tomentosa sau Paulownia Elongata viteza de crestere poate fi cu pana la 40% mai rapida. Pe langa acest aspect aceste soiuri va ofera o rezistenta la seceta si inghet foarte mare, dar si la boli si daunatori.

Pretul pentru MC de Paulownia poate fi cuprins intre 100 si 200 de dolari, in functie de cantitate, dar si in functie de unde vindeti ( In Romania sunt firme care cumpara lemnul si il vand mai departe in afara ).

Cantitatea primita de Fertilizator ATONIK se va dilua in 2 litri de apa si se vor pune semintele la germinat fie prin prima metoda : 10-14 zile timp in care semintele vor germina si vor avea 2 frunzulite in momentul mutarii in ghivece, fie prin a doua metoda : semintele se pun la germinat in apa pentru 1-2 zile dupa care se pun intr-o rasadnita si udate bine in fiecare zi ( instructiuni complete le veti primi in pachet ).

In acest moment colete se trimit prin : Posta Romana ( 12 lei ) , Fan Courier Express ( 16 lei ) sau Curier Rapid Prioripost ( 16 lei ).

Daca doriti instructiuni pentru Lavanda sau Goji Berry le oferim NUMAI LA CERERE si aceste instructiuni sunt GRATUITE.

Pentru alte detalii va stam la dispozitie pe oricare dintre numerele de mai jos.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.