1000 Seminte Paulownia Shantong + Substanta Germinare Plus Instructiuni de Germinare * PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA INCLUSA

1000 Seminte Paulownia Shantong + Substanta Germinare Plus Instructiuni de Germinare * PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA INCLUSA

50,00 lei

Paulownia Shantong este in momentul de fata cel mai rezistent hibrid din Romania, rezistant la temperaturi mai mici, cat si foarte mari. Este compatibil cu orice sol din Romania si poate fi cultivat in orice zona de la noi din tara. Este rezistent atat la frig, cat si la seceta puternica.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1250 Seminte Paulownia Shan Tong ( Shantong ) +++
  • Substanta de Germinare
  • Instructiuni de Germinare
  • Asistenta Gratuita pe toata perioada

Paulownia Seminte va pune la dispozitie cele mai noi oferte la preturi foarte mici. Pentru a incuraja toti oamenii sa porneasca o afacere cu arborele Paulownia, am lasat diferite oferte  la preturi pentru toate buzunarele. O afacere precum Arborele Paulownia necesita o investitie destul de mare in achizitionarea de Butasi de Paulownia, dar noi va oferim seminte la un pret foarte mic. Cu numai 30 lei, va puteti permite sa incepeti o afacere in domeniul paulownia si sa obtineti o suma cat mai mare de bani, chiar din primul an.

Paulownia Shantong este in momentul de fata cel mai rezistent hibrid din Romania, rezistant la temperaturi mai mici, cat si foarte mari. Este compatibil cu orice sol din Romania si poate fi cultivat in orice zona de la noi din tara. Este rezistent atat la frig, cat si la seceta puternica. Nu este nevoie de irigatie decat in primul an, cand are nevoie de o perioada de crestere mai rapida. In urmatori ani nu este nevoie sa ii mai irigati, acestia ajungand cu o radacina foarte adanca, ce permite hranirea cu apa direct din pamant.

Paulownia ajunge la o inaltime in Romania de pana la 20 de metri in numai 5-6 ani, asta in situatia in care sunt respectate toate conditiile. El este arborele cu cea mai mare crestere din lume, iar inceperea unei afaceri cu butasi de paulownia s-a dovedit cea mai eficace investitie, datorita modului de crestere si de rezistenta. Butasii de paulownia cresc in 2 luni, cat semintele in 6 luni. Va putem oferi butasi de paulownia elongata la un pret de numai 10 lei si butasi de paulownia shantong la 20 de lei.

Magazinul nostru continua sa creasca, iar noi dorim sa oferim clientilor atat o cantitate mare de seminte la un pret mic, cat si calitate. Astfel rata de germinare a semintelor pot ajunge pana la 90%. Toate produsele noastre sunt importate din Germania, calitatea produselor de aici sunt foarte mare, comparativ cu majoritatea persoanelor din mediul online care comercializeaza seminte de paulownia din China.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Clientii nostri sunt oameni simpli, care doresc sa incerce afacerea paulownia, atat pentru vanzarea de lemn pentru cherestea, cat si pentru vanzarea de lemn pentru biomasa. Sunt de asemenea si oameni care doresc sa planteze arborele paulownia pentru albine. Florile de Paulownia contin foarte mult polen, care sunt ideale pentru stupii de albine. Nu dorim sa fim in colaborare cu nimeni, pentru ca firma noastra ofera clientilor calitate si cantitate foarte buna.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.