1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Stimulent de Inradacinare ATONIK *** PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Stimulent de Inradacinare ATONIK *** PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

75,00 lei

Soiurile Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata sunt cele mai populare din intreaga lume. Noi comercializam seminte de paulownia tomentosa si seminte de paulownia elongata la preturi avantajoase. Bonus la acest pachet : seminte de goji berry.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 -1200 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Instructiuni de Germinare
  • Stimulent de Inradacinare ATONIK
  • ASISTENTA GRATUITA

Soiurile Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata sunt cele mai populare din intreaga lume. Noi comercializam seminte de paulownia tomentosa si seminte de paulownia elongata la preturi avantajoase. Bonus la acest pachet : seminte de goji berry, seminte de lavanda angustifolia, seminte de mimosa pudica. In pachet mai gasiti si instructiunile de germinare si substanta de germinare ATONIK.

OFERIM ASISTENTA GRATUITA !!! Daca aveti intrebari ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon de mai sus, pe chat-ul online sau pe pagina de Contact.

De-a lungul anilor Paulownia a capatat o importanta deosebita atat pentru oamenii obisnuiti, cat si pentru oamenii de afaceri. Investitia este minima iar profitul garantat. Paulownia Tomentosa este specia de Paulownia recunoscuta pentru producia de lemn de foc, dar si pentru productia de miere – florile de Paulownia sunt bogate in polen. Paulownia Elongata in schimb este specia de Paulownia recunoscuta pentru calitatea foarte buna a lemnului. Ambele soiuri sunt rezistente la inghet si seceta (-15-20 grade ),  boli si daunatori, iar trunchiul creste drept si cu putine noduri.

Caracteristica de baza in ceea ce priveste arborele de Paulownia este ca are o crestere extrem de rapida : pana la 6 metri intr-un an cand este tanar si poate ajunge la inaltimi de 12-25 de metri. Radacina este verticala si atinge 9-10 metri. De asemenea latimea coroanei poate depasi 10 metri.

ATENTIE : LIVRARILE SE FAC DOAR PRIN CURIER RAPID. NU EXISTA KM SUPLIMENTARI, DECI PUTEM LIVRA ORIUNDE LA SATE, COMUNE – LOCALITATI, JUDETE LA UN PRET FIX DE 15 LEI. TARIFELE POSTEI ROMANE AU CRESCUT SEMNIFICATIV – 12 LEI, DE ACEEA NU MAI DORIM SA COLABORAM CU ACESTIA. 

Comenzile in 95-99% dintre cazuri sunt efectuate in aceeasi zi, iar in urmatoarea zi curierul poate livra la adresa furnizata coletul dumneavoastra.

Instructiuni Germinare Seminte

Semintele de Paulownia se pun la germinat intr-un litru de apa, impreuna cu substanta de germinare ATONIK. Acestea se lasa in apa pentru aproximativ 10-14 zile, dupa care vor fi mutate in tavite alveolare sau ghivece. Va recomandam Turba, pentru ca aceasta este o roca sedimentara de culoare cafenie-inchisa sau neagra, care contine o varietate de carbune inferior, care s-a format prin carbonizarea partiata a materialului vegetal. Aceasta turba nu retine apa, deci NU ESTE PREDISPUS MUCEGAIULUI. Dupa aceasta procedura, sub tavitele alveolare sau a ghivecelor se va pune permanent apa, iar planta va absorbi o cantitate suficienta pentru a se dezvolta in fiecare zi. Lumina este recomandata sa fie Naturala, dar CARE SA BATA INTOTDEAUNA DE SUS. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati telefonic. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE LIVRATE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI  IN CEL MAI SCURT TIMP O SA VA CONTACTAM PENTRU DETALII. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.