1000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS Substanta Germinare si Instructiuni Germinare *** PRET PROMOTIONAL – Livrare cu Posta Romana, Courier Rapid sau Livrare Gratuita In Judetul Buzau

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS Substanta Germinare si Instructiuni Germinare *** PRET PROMOTIONAL – Livrare cu Posta Romana, Courier Rapid sau Livrare Gratuita In Judetul Buzau

50,00 lei

Va oferim seminte de paulownia tomentosa + bonus substanta de germinare si instructiunile de germinare la un pret de numai 10 lei. Va putem livra pachetul in Judetul Buzau Gratuit, iar in celelalte judete prin Posta Romana sau Curierul Rapid.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1350 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Substanta de Germinare Exclusiv pentru Seminte
  • Instructiuni de germinare
  • Transport gratuit la o comanda de 5000 de Seminte
  • Asistenta Gratuita pe toata perioada plantatiei 

Va oferim seminte de paulownia tomentosa + bonus substanta de germinare si instructiunile de germinare la un pret de numai 20 lei. Va putem livra pachetul in Judetul Buzau Gratuit, iar in celelalte judete prin Posta Romana sau Curierul Rapid. 

Paulownia este arborele cu cea mai mare crestere din lume. Oamenii continua sa cultive arborii de paulownia pe hectare intregi. Sunt diferite campanii pe internet, unde copiii sunt promovati pentru salvarea naturii : cultivarea de pomi, curatarea de gunoaie din paduri, locuri special amenajate, etc. In curand vom lansa si noi acest serviciu, iar pe langa donarea de arbori de paulownia, vom dona si bani si bineinteles alimente pentru cei nevoiasi.

Asiguram TRANSPORT GRATUIT IN JUDETUL BUZAU PE O RAZA DE 10 KM. 

Am lansat aceste pachete, fara bonusuri de mimosa pudica si goji, respectiv alte seminte de paulownia, pentru a le oferi oamenilor incepatori, posibilitatea de a investi o suma cat mai mica in afacerea lor. Incurajam pe toata lumea sa inceapa o plantatie de paulownia, pentru ca in momentul de fata este cel mai cautat arbore, iar de pe urma acestora, se pot castiga foarte multi bani.

Detinem in momentul de fata mai multe oferte de seminte de paulownia, cu preturi incepand de la 5 lei *GRATIS* 300+ Seminte Paulownia Tomentosa – Achitand doar taxele de ambalare si livrare de 3 euro, pana la 180 lei cu pachetul 5000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS 2000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte de Mimosa Pudica PLUS SUBSTANTA GERMINAT SI ASISTENTA GRATUITA ( SUFICIENT PENTRU PLANTAREA A 7 HECTARE DE PAULOWNIA ).

Vindem pe site-uri de anunturi precum Tocmai.ro ( unde transportul este gratuit ), olx.ro si okazii.ro, doar ca activitatea noastra se axeaza pe magazinul nostru online.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Paulownia ajunge la o inaltime in Romania de pana la 20 de metri in numai 5-6 ani, asta in situatia in care sunt respectate toate conditiile. El este arborele cu cea mai mare crestere din lume, iar inceperea unei afaceri cu butasi de paulownia s-a dovedit cea mai eficace investitie, datorita modului de crestere si de rezistenta. Butasii de paulownia cresc in 2 luni, cat semintele in 6 luni. Va putem oferi butasi de paulownia elongata la un pret de numai 10 lei si butasi de paulownia shantong la 20 de lei.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.