10000 Seminte Paulownia Elongata + 5000 Seminte Paulownia Tomentosa + 300 Seminte Goji Berry + Substanta Germinare si Instructiuni **PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA

10000 Seminte Paulownia Elongata + 5000 Seminte Paulownia Tomentosa + 300 Seminte Goji Berry + Substanta Germinare si Instructiuni **PACHETUL INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA

300,00 lei

Paulownia Seminte va pune la dispozitie pana la 15000 de Seminte de Paulownia, care pot fi folositi pentru impadurirea a minim 15 hectare. In acest pachet veti primi seminte de paulownia elongata, seminte de paulownia tomentosa si seminte de goji berry.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 10.000 Seminte Paulownia Elongata
  • 5000 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 Seminte Goji Berry
  • Stimulent inradacinare ( Substanta Germinare ) ATONIK
  • Instructiuni Germinare
  • Asistenta Gratuita
  • TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA

In tara in care ne-am batut joc de paduri, exista oameni care au inteles ca pot face si alte afaceri cu lemn. Au descoperit arborele de Paulownia, care are o crestere uimitoare, in numai 4 ani poate inregistra pana la 15-20 de metri. Lemnul obtinut are o calitate superioara, fiind comparat cu nucul. Este intalnit in pietele de lux la avioane usoare, iahturi, mobila si instrumente muzicale.

Magazinul nostru Paulownia Seminte va pune la dispozitie o oferta incredibila, la numai 200 de lei puteti primi pana la 15000 de Seminte de Paulownia, care pot fi folositi pentru impadurirea a minim 15 hectare. In acest pachet veti primi seminte de paulownia elongata, seminte de paulownia tomentosa si un mic bonus format din 100 de seminte de goji berry.

Aceasta oferta este valabila in limita stocului disponibil. 

Copacul Paulownia este mai putin cunoscut in Romania, de aceea am luat hotararea de a oferi si seminte gratis de paulownia in numar de 100 de bucati. Incurajam pe toata lumea sa inceapa o afacere 100 % LEGALA SI PROFITABILA CHIAR DIN PRIMUL AN. Aveti posibilitatea de a vinde rasaduri de paulownia, puieti de paulownia si chiar lemn de cherestea sau lemn de foc la un pret cuprins intre 100-500 de euro metrul cub.

Numit initial Paulovnia, acum este scris si cunoscut ca Paulownia. Denumirea ii apartine reginei Anna Paulovna a Olandei (1795-1865), fiica Tarului Pavel I al Rusiei. Din acest motiv acest arbore, mai poate fi gasit si cu numele de ” arborele printesei”.

Paulownia este cultivat cu succes in aproape toate zonele din Romania, se adapteaza de minime in orice tip de sol cu mici modificari. Arbori de Paulownia au o importanta deosebita, pentru echilibrul ecologic al mediului si al industriei oferind un lemn de calitate cu valoare pe piata mondiala.

Iata cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia : 

1. Paulownia este un arbore meliefer – Mierea este aromata, de culoare deschisa si se poate compara cu mierea de salcam.

2. Are o mare capacitate de fixare si stabilizare a solului – Previne eroziunea solului, il ecologizeaza, permite protectia sistemelor subterane de apa si ii imbunatateste calitatile.

3. Absoare o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera – Poate absorbi pana la 1200 tone de CO2/an, echivalentul a 100.000 Km parcursi de un autoturism.

Pentru fiecare pachet comandat de pe Paulownia Seminte veti primi Bon fiscal, factura si cartea noastra de vizita, pentru a ne contacta in orice situatie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.