500 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry NQ1 + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK si Instructiuni

500 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry NQ1 + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK si Instructiuni

50,00 lei

Incepand cu anul 2019 va oferim un pachet promotional cu 500 seminte paulownia hibrid 9501, 500 seminte paulownia shantong, soiurile cele mai rezistente la seceta si inghet (rezistenta la inghet de pana la -30-35 grade), cu o viteza de crestere de pana la 40-50 % mai rapida decat orice alt soi de paulownia.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 500-700 Seminte Paulownia Shantong
  • 500-700 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 100-300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50-70 Seminte Goji Berry NQ1
  • 50-70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de Germinare
  • Asistenta Gratuita

Incepand cu anul 2019 va oferim un pachet promotional cu 500 seminte paulownia hibrid 9501, 500 seminte paulownia shantong, soiurile cele mai rezistente la seceta si inghet (rezistenta la inghet de pana la -30-35 grade), cu o viteza de crestere de pana la 40-50 % mai rapida decat orice alt soi de paulownia. Va oferim gratuit si seminte din soiul Paulownia Tomentosa, soi melifer, recomandat in scop ornamental, pentru productie de miere sau pentru productia de lemn de foc. Calitatea lemnului din soiurile paulownia shantong si paulownia hibrid 9501 este cea mai buna, cu mult mai putine noduri si cu o crestere mult mai dreapta.

Bonus : Va oferim seminte de goji berry si seminte de lavanda angustifolia. Incepand cu al doilea butasii de goji si lavanda pot fi plantati printre randurile de paulownia, fara a fi afectati. Mimosa Pudica este o planta care in momentul in care este atinsa aceasta isi inchide frunzulitele. Face de asemenea o floare de culoare mov.

Din experienta noastra, cat si a clientilor nostri, soiurile Hibrid 9501 si Paulownia Shantong sunt cele mai bune, rata de germinare de pana la 90%, rezistenta la seceta si inghet, rezistenta la boli si daunatori, se adapteaza pe orice tip de sol.

De regula, in primul an paulownia are nevoie de apa. Recomandam udarea cu apa de 1-2 ori pe saptamani in perioada de primavara/toamna si de 3-4 ori pe saptamana in perioada de vara.

In pachetul primit, veti gasi si o substanta de germinare ATONIK pe care va trebui sa o dilutati intr-un litru de apa. Recomandam sa lasati semintele la germinat pentru aproximativ 10-14 zile, dar nu mai mult de 20 zile. Cu apa ramasa puteti uda plantele odata pe saptamana prin pulverizare si numai dupa ce au crescut suficient de inalte (3-5 cm).

Probleme des intalnite :

  • Udarea cu atonik in fiecare zi. Va rugam sa nu udati cu atonik prin pulverizare in fiecare zi. Recomandam udarea cu atonik si intr-o cantitate foarte mica de cel mult odata pe saptamana.
  • Introducerea semintelor prea adanc in pamant. Semintele se introduc in pamant aproximativ 0.5 cm. Nu adanci la 1-2 cm pentru ca nu va mai iese nimic.
  • Lipsa Luminii. In cazul in care veti alege varianta de lumina artificiala trebuie sa cumparati becuri cu neon.
  • Lumina bate dintr-o parte. In situatia in care veti alege varianta de pune semintele la germinat in casa, trebuie sa luati varianta ca trebuie tinute cat mai aproape de geam si lumina trebuie sa bata de sus, nu dintr-o parte. Varianta de a fi plantate

In situatia in care doriti sa intrebati ceva, ne puteti contacta la numarul 0768944027. Va oferm asistenta gratuita pe toata perioada.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.