5000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata Plus Fertilizator Atonik si Instructiuni Germinare + Asistenta Gratuita *** SUFICIENT PENTRU IMPADURIREA A 5 HECTARE

5000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata Plus Fertilizator Atonik si Instructiuni Germinare + Asistenta Gratuita *** SUFICIENT PENTRU IMPADURIREA A 5 HECTARE

180,00 lei

De asemenea clientii au parte de asistenta gratuita si instructiuni de germinare, atat pentru Paulownia, cat si pentru Goji, Mimosa Pudica sau Lavanda ( Levantica ). [ spune Colteanu Cosmin, administrator si asociat al firmei WEB CENTER NETWORK SRL.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 5000-5500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 1000-1300 Seminte Paulownia Elongata
  • Fertilizator ATONIK
  • Asistenta gratuita
  • Instructiuni germinare

Paulownia este arborele viitorului, unde fiecare are sansa de a se imbogati. Cu o investitie de numai 100 de lei, se poate obtine un profit imens, chiar din primul an. Noi oferim seminte de paulownia de cea mai buna calitate, cu o rata de germinare de pana la 90%. De asemenea clientii au parte de asistenta gratuita si instructiuni de germinare, atat pentru Paulownia, cat si pentru Goji, Mimosa Pudica sau Lavanda ( Levantica ). [ spune Colteanu Cosmin, administrator si asociat al firmei WEB CENTER NETWORK SRL ].

INCEPAND DIN ANUL 2015 SE VOR DA FONDURI EUROPENE PENTRU PLANTATIILE DE PAULOWNIA. 

La cerere se va elibera si certificatul fitosanitar, care cuprinde toate detaliile cu privire la calitate, lot si provenienta semintelor. Daca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor voastre, va putem trimite banii inapoi sau va putem inlocui semintele. Pentru a face asta trebuie respectate anumite conditii, care se comunica numai VERBAL clientului de catre administrator.

Tinerii care dovedesc prin adeverientele parintilor ca nu au bani pentru a porni o afacere cu Paulownia, vor primi din partea noastra SEMINTE DE PAULOWNIA GRATIS, ASISTENTA GRATUITA SI FERTILIZATORUL ATONIK. Dorim sa incurajam pe toata lumea sa porneasca o afacere cu o investitie mica, respectiv cu investitie ZERO.

Firma noastra vinde atat in Romania, cat si in toata Europa : Germania, Franta, Spania, etc. In functie de zona geografica, va putem recomanda specia de Paulownia care se va adapta cel mai bine. Din cauza programului tot mai incarcat, am hotarat sa limitam programul magazinului cu clientii, de la ora 9-17. Pe mail vom raspunde la orice ora, de aceea cel mai indicat ar fi sa ne contactati le adresa noastra pe mail sau pe pagina de Contact.

Va garantam cea mai buna calitate, de aceea va oferim si o GARANTIE DE 12 LUNI pentru semintele comandate de la noi. Cu numai 100 de lei puteti porni o afacere cu Paulownia, o afacere a viitorului, unde toata lumea poate sa obtina un profit imens, cu o investitie foarte mica.

Pentru cei care doresc mai multe informatii despre Paulownia, ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon de mai sus. Incepand din anul 2015 vom putea executa plantatii de paulownia si lavanda, la cele mai mici preturi, atat cu puieti, cat si cu butasi.

Pentru ca am reusit sa negociem un contract cu FAN COURIER, va putem oferi transport prin intermediul acestora in maxim 48 de ore cu numai 16 LEI. De asemenea livram si prin Posta Romana pentru 12 lei, ramburs.

ASIGURAM TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA IN AVANS, PENTRU ORICE COMANDA.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.