GRATIS 300+ Seminte Paulownia Tomentosa – Achitand doar taxele de ambalare si livrare de 20 LEI

GRATIS 300+ Seminte Paulownia Tomentosa – Achitand doar taxele de ambalare si livrare de 20 LEI

5,00 lei

Magazinul nostru pune la dispozitie, pentru tinerii care vor sa isi inceapa o afacere cu puieti, rasaduri si copaci de paulownia, gratuit 300 de seminte paulownia tomentosa, achitand doar taxele de livrare si de ambalare de numai 20 lei.

Compare

Descriere

*GRATIS* 300+ Seminte Paulownia Tomentosa – Achitand doar taxele de ambalare si livrare de 20 LEI

Magazinul nostru pune la dispozitie, pentru tinerii care vor sa isi inceapa o afacere cu puieti, rasaduri si copaci de paulownia, gratuit 300 de seminte paulownia tomentosa, achitand doar taxele de livrare si de ambalare de numai 20 lei. Semintele noastre sunt achizitionate din Germania, iar calitatea premium ofera o rata de germinare intre 80-95% de succes. Incepeti o afacere cu paulownia si obtineti  un profit chiar din primul an. 

In momentul de fata nu exista seminte de paulownia „aclimatizare”. De ce ? Pentru ca o aclimatizare naturala se face in perioade de ordinul a miilor de generatii, prin invadarea prin insamantare aleatorie cu selectie naturala a indivizilor. Ea trebuie sa migreze natural ci nu intr-un mod facut de oameni. 

Semintele noastre provin dintr-o singura sursa (  Germania ) cu certificare fotosanitara. Sunt necesari substante pentru inradacinare si germinare ( atonik ), pentru a avea un succes in plantatia voast ara mult mai mare decat in mod obisnuit. Copacii de Paulownia crescuti in conditii optime pot ajunge la inaltimi de 6 metrii inca din urmatorul an de viata ( in primul an se taie de la baza, pentru o crestere frumoasa si uniforma). 


Cele mai bune rezultate le veti avea in serele dotate cu folie UV, dar si cu plasa de umbrire de aproximativ 40%. Paulownia rezista foarte bine la capitolul apa, dar in primii ani este recomandat sa se ude de cateva ori pe zi. Trebuie avuta o irigare serioasa, noi va recomandam irigarea prin picatura, pentru ca este cea mai sigura si cea mai folosita. 

Daca doriti sa stiti adevarata semnificatie a termenului aclimatizat, va vom explica despre ce este vorba. Nu exista aclimatizare naturala, ci una fortata care se face prin scoaterea puietilor din sera ( pepiniera) si depozitarea acestuia in saci de plastic, in pivnite sau locuri intunecoase, cu temperaturi intre 0 si 4 grade, pe o perioada foarte mare de timp. Totusi, este recomandat ca in perioada iernii, daca dispuneti de puieti in pepiniera, acestia sa fie luati si depozitati in acele locuri, pana in primavara. Acest proces se numeste hibernare in cazul paulownia si reprezinta cea mai buna metoda pentru a trece peste o iarna grea cu puietii de paulownia. 

Va oferim asistenta gratuita si produse la o calitate superioara. Pentru o crestere foarte buna este indicat sa folositi stimuri de inradacinare, alveole de 104, substante impotriva daunatorilor si folii cu UV. De asemenea la capitolul lumina, paulownia nu sta foarte bine, nu are nevoie de o lumina exagerata, de aceea este indicat sa folositi o plasa de umbrire de aproximativ 40%

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.