(
   0768944027 / 0751219995 / 0738887904  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com).

Site-ul Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com) este operat de societatea WEB CENTER NETWORK SRL, cu sediul in Sat Capatanesti, Com. Maracineni, Strada Al. Fringulescu, Nr. 37, Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/637/11.09.2014.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com) si a tertilor cu care Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Seminte Paulownia Tomentosa Elongata Mimosa Pudica Goji (paulowniaseminte.com) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.