(
   0768944027 / 0730024909  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Despre noi

S.C WEB CENTER NETWORK SRL cu sediul social in Judetul Buzau, Com. Maracineni, Str. Al. Fringulescu, Nr.37 are ca obiect de activitate comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor. Principalul furnizor pentru semintele de paulownia este Firma Bauer, din Konstanz - Germania, Seminte Mimosa Pudica si Goji Berry - Bryn Estyn Business Centre - United Kingdom, Butasi de Lavanda si Shantong - Romania, Bulgaria si Olanda. 

Semintele comercializate de firma noastra vin insotite de factura fiscala si bon fiscal, certificat de calitate, certificat fitosanitar si instructiuni de germinare si plantare. Soiurile de Paulownia care sunt puse la vanzare pe magazinul nostru sunt : Shantong, Tomentosa si Elongata. 

Fiecare pachet contine Substanta de Germinare ( Fertilizatorul Atonik ) care ajuta semintele sa germineze mult mai rapid. Serviciul de Asistenta Gratuita va ofera posibilitatea sa discutati cu un operator Web Center Network SRL atat online pe Chat, cat si la unul dintre numerele afisate. Orice intrebare, cu privire la Plantatiile de Paulownia este bine venita.

Pentru propuneri, reclamatii sau informatii va rugam sa ne contactati la numerele : 0751219995 / 0768944027 sau pagina de Contact