(
   0768944027 (TELEKOM ) 0730024909 ( Vodafone )  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Instructiuni Germinare

Am hotarat sa oferim tuturor vizitatorilor nostri, sansa de a se informa cu privire la Germinarea Semintelor de Paulownia. Procedura nu este deloc dificila, de aceea oricine poate face asta. Sunt mai multe metode, dar cea prezentata in acest articol este cea mai buna si rata de succes este foarte mare. 

In pachetul primit la unul dintre pachetele noastre, primiti gratis Substanta de Germinare ATONIK. In functie de cantitatea de seminte comandata, veti primi 1 ml pentru 1000 de seminte, 2ml pentru 2000 de seminte s.a.m.d, pe care o veti diluati in apa. Astfel daca ati comandat 1000 de seminte de paulownia elongata, veti primi 1 ml de substanta ATONIK, pe care o amestecati cu 1 litru de apa, dupa care introduceti semintele de paulownia.

Dupa ce introduceti semintele de paulownia in apa impreuna cu substanta de germinare intr-un recipient, trebuie sa puneti o folie termo ( cea de sandwich-uri transparenta ), pe deasupra Atentie insa, in fiecare zi folia trebuie indepartata pentru aproximativ 1-2 ore.. Timp de 14-20 de zile semintele vor sta la germinat, iar dupa ce le ies 2 frunzulite, ele pot fi mutate in tavitele alveolare.

RETINETI :

  • Vor mai exista seminte care nu vor iesi la inceput. Puteti lasa semintele la germinat in apa pana la 30-40 de zile. In functie de temperatura pe care o aveti, ele vor germina.
  • Temperatura ideala pentru germinare este de 25-30 de grade.
  • Nu puneti la germinat semintele intr-o camera unde nu este suficienta lumina.
  • Este recomandat sa aveti un solar sau o sera, pentru ca acolo lumina este naturala si temperatura constanta
  • Nu recomand lumina artificiala ( cea de la becuri ). Imunitatea plantutelor nu va fi una ridicata, din moment ce le obisnuiti la multa lumina.

In momentul in care plantutele IN APA se fac de 2 frunzulite, ele pot fi mutate in tavitele alveolare. Recomandat ar fi sa achizitionati turba, pentru ca pamantul provoaca mucegai. NU RECOMAND FLORASOL - ESTE PREDISPUS LA MUCEGAI.

Cea mai buna este turba, Atat pentru germinarea semintelor de paulownia, cat si pentru legume sau flori. Persoanele care nu au inteles exact despre ce am vorbit, ma pot contacta la pagina de CONTACT sau intr-un comentariu.

PENTRU A VA FACE O IDEE PUTETI URMARI ACEST VIDEO CU O GALERIE DE IMAGINI, REALIZATE IN MAI MULTE ETAPE.