1000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Paulownia Tomentosa Plus 100 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) si 100 Seminte Lavanda Angustifolia Plus Substanta Germinare *** TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA IN AVANS

1000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Paulownia Tomentosa Plus 100 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) si 100 Seminte Lavanda Angustifolia Plus Substanta Germinare *** TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA IN AVANS

50,00 lei

Paulownia Elongata este unul dintre soiurile cele mai folosite pentru obtinerea de cherestea de calitate superioara, rezistand la temperaturi de peste -20 grade celsius. Cu o investitie de cateva sute de euro, se pot scoate peste 5000 de euro.

Compare

Descriere

Paulownia Elongata este unul dintre soiurile cele mai folosite pentru obtinerea de cherestea de calitate superioara, rezistand la temperaturi de peste -20 grade celsius. Cu o investitie de cateva sute de euro, se pot scoate in doar 4 ani peste 5000 de euro. Unele sume din mediul online, pe site-urile concurente sunt exagerate, pentru ca se incurajeaza achizitionarea de puieti lemnificati la preturi astronomice. Oamenii sunt usor influentati de profitul care este atat de mare, dar daca se cunosc anumite aspecte, el poate fi de doua ori mai mare. 

In pachetul comandat veti primi :

  • 1000-1300 seminte de paulownia elongata
  • 100-300 seminte paulownia tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum)
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Substanta Germinare ATONIK

Cresterea rapida este o caracteristica principala a arborelui Paulownia. Desi in majoritatea cazurilor se spune ca ei cresc suficienti de mari in doar 4 ani, acest lucru se poate intampla, doar daca se respecta anumite conditii. Stimulii de crestere, de germinare si conditiile fiecarui sol in parte, poate face diferenta intr-o plantatie de paulownia  elongata profitabila si una mai putin profitabila. 

Romanii au descoperit Paulownia, dar nu atat de mult incat piata sa nu mai functioneze. In ziua de azi, toata lumea poate sa faca bani chiar in propria gradina, cu o investitie de maxim 500 de euro. Pepiniera este foarte importanta cand vorbim de germinarea semintelor. Nu se mai pune problema, pentru investitorii care aleg puietii lemnificati, pentru ca ii pot pune direct in pamant. Cu toate astea, ingrasamintele naturale, cat si cele artificiale, pot ajuta Paulownia sa creasca mult mai repede, decat ar face-o intr-un mod normal. 

Oamenii nu fac diferenta dintre un arbore crescut normal si un arbore stimulat in crestere. Nu este un lucru gresit sa se foloseasca ingrasamintele sau substantele de germinare, ba chiar le vor oferii arborilor o imunitate mai mare, in lupta cu bolile care pot aparea. Acestia pot fi foarte sensibili, iar pentru cei care nu s-au documentat in legatura cu o plantatie de paulownia, ma pot contacta la numerele de telefon mobil/fix de mai sus. 

Oferim consultanta gratuita, indiferent de alegerea facuta. 

Cateva dintre conditiile de baza care trebuie cunoscute inainte de plantarea copacilor de paulownia elongata sunt enumerate mai jos :

  • PH-ul peste 5.5 ( un sol alcalin sau neutru )
  • apa subterana sa nu fie mai mare de 1.5m
  • sol permeabil 

Paulownia este un copac, care se dezvolta foarte bine la capitolul radacini. Cele superioare sunt ascutite, subtiri si cresc foarte dens. Radacinile absorbante sunt lungi si au intre 1-5 mm grosime, dar se pot extinde peste 60 de cm. Dezvoltarea acestora este mult influentata de apa subterana, de disponibilitatea nutrientilor si a caracteristicilor fizice. S-a ajuns la concluzia ca cel mai potrivit sol pentru o plantatie de paulownia este solul nisipos deoarece, exista mai multe radacini care se ramifica puternic si care cresc in adancime.

O alta informatie care este foarte des cautata pe internet, se refera la fondurile europene pentru acest copac. Din pacate, in tara noastra nu se pot face impaduriri cu Fonduri Europene, pentru ca nu este admisa in lista de crestere rapida si regenerare naturala. Singura modalitate de a accesa aceste fonduri, se refera la folosirea ca masa lemnoasa si ca sursa de eergie, cu conditia ca aceasta impadurire, sa fie sustinuta de o alta firma deja existenta pe piata, ca si o alternativa de consum de combustibil fosil sau de electricitate. Nu se acorda fonduri pentru exploatarea lemnului in folosirea ca biomasa.  

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.