1000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI STIMULENT INRADACINARE ATONIK

1000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI STIMULENT INRADACINARE ATONIK

50,00 lei

Promotional, in limita stocului disponibil, va oferim la acest pachet si 500 de seminte de paulownia tomentosa, 100 de seminte de lavanda angustifolia si 20 de seminte de goji berry.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Elongata
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100 -120  Seminte de Goji Berry

Paulownia este arborele viitorului, arborele care ajunge in numai 4 ani la o inaltime de aproximativ 15-20 m. Promotional, in limita stocului disponibil, va oferim la acest pachet si 500 de seminte de paulownia tomentosa, 100 de seminte de lavanda angustifolia si 20 de seminte de goji berry. Calitatea oferita a produselor noastre de pe acest magazin este cea mai buna, garantam clientilor nostri cele mai bune preturi si servicii. Personalul magazinului nostru va stau la dispozitie in orice situatie intalnita, iar daca problema nu poate fi rezolvata de acestia, Administratorul Colteanu Cosmin va sta la dispozitie la orice ora din zi.

In ultimul an magazinul nostru a inregistrat o crestere de pana la 400 ori mai mult, fata de anul precedent, nu numai din punct de vedere al promovarii, ci si din punct de vedere al calitatii, dar si al oamenilor care doresc sa cultive paulownia. Preturile noastre nu au concurenta, noi va putem oferi la un pret foarte mic o cantitate mare de seminte de paulownia, lavanda, goji, mimosa pudica, chiar si seminte de aronia sau leguminoase. In curand ne vom extinde si vom avea la vanzare cat mai multe din categoria Agricultura, vom putea elibera certificate fitosanitare atat la persoane fizice cat si la persoane juridice pentru accesarea fondurilor europene.

Va punem la dispozitie un pachet promotional, la un pret de numai 40 de lei. Livram in toata tara, taxele de livrare fiind in cazul Postei Romane de 10 lei, iar pentru Fan Courier de 20 de lei.

Paulownia are o crestere foarte buna, calitatea acestor pomi fiind comparati cu cei ai nucului ( din punct de vedere al lemnului ) si al florilor ( comparate cu salcia in cazul mierii de albine ). La orice pachet comandat primiti automat stimulentul de inradacinare si instructiunile pentru germinare si plantare a semintelor de paulownia, lavanda si goji.

Instructiuni Germinare Seminte

Semintele de Paulownia se pun la germinat intr-un litru de apa, impreuna cu substanta de germinare ATONIK. Acestea se lasa in apa pentru aproximativ 10-14 zile, dupa care vor fi mutate in tavite alveolare sau ghivece. Va recomandam Turba, pentru ca aceasta este o roca sedimentara de culoare cafenie-inchisa sau neagra, care contine o varietate de carbune inferior, care s-a format prin carbonizarea partiata a materialului vegetal. Aceasta turba nu retine apa, deci NU ESTE PREDISPUS MUCEGAIULUI. Dupa aceasta procedura, sub tavitele alveolare sau a ghivecelor se va pune permanent apa, iar planta va absorbi o cantitate suficienta pentru a se dezvolta in fiecare zi. Lumina este recomandata sa fie Naturala, dar CARE SA BATA INTOTDEAUNA DE SUS.

Daca doriti sa folositi lumina artificiala, va putem oferi toate informatiile necesare Numai la telefon.

Paulownia nu necesita apa decat in primul an. Dupa al doilea an, nu mai este nevoie sa fie udati. Pentru alte informatii cu privire la Paulownia, ne puteti contacta in intervalul orar : 9-17.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.