1000 Seminte Paulownia Elongata + Substanta Germinare si Instructiuni Germinare + TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA IN 2-3 ZILE LUCRATOARE

1000 Seminte Paulownia Elongata + Substanta Germinare si Instructiuni Germinare + TRANSPORT GRATUIT PRIN POSTA ROMANA IN 2-3 ZILE LUCRATOARE

50,00 lei

Paulownia ramane in continuare o afacere de succes, cu o investitie mica si cu un PROFIT enorm. El poate ajunge pana la o inaltime de 20 metrii, ceea ce il face cel mai bun arbore cu cea mai rapida crestere din lume. I

Compare

Descriere

Pachetul include : 

  • 1000-1200 Seminte Paulownia Elongata
  • Substanta pentru Germinarea semintelor
  • Instructiuni Germinare
  • Asistenta Gratuita

Acest pachet NU MAI dispune de TRANSPORT GRATUIT.

Pentru ca sunt persoane care nu sunt interesate de bonusurile oferite de noi, cu alte seminte de paulownia, goji si mimosa, am ales sa realizam un pachet doar cu seminte de paulownia, la un pret foarte mic, de numai 30 de lei cu Transport inclus ( 20 de lei semintele + 10 lei transportul ).

ASIGURAM TRANSPORT GRATUIT IN JUDETUL BUZAU PE O ARIE DE APROXIMATIV 10KM IN MAXIM 24 ORE. 

Paulownia ramane in continuare o afacere de succes, cu o investitie mica si cu un profit enorm. El poate ajunge pana la o inaltime de 20 metrii, ceea ce il face cel mai bun arbore cu cea mai rapida crestere din lume. In curand vom fi capabili sa vindem puieti de paulownia, la un pret de numai 10 lei bucata. Oferim butasi de paulownia elongata la un pret de numai 10 lei + substanta radistim PLUS BONUS 300 DE SEMINTE DE PAULOWNIA ELONGATA. TRANSPORTUL GRATUIT NU SE APLICA PENTRU BUTASI.

Magazinul nostru se extinde si de aceea, in numai cateva luni vom fi prezenti si pe marele site-uri de anunturi, precum tocmai.ro, olx.ro sau okazii.ro. De asemenea ne vom mari aria de comercianti in toata Europa. Semintele de paulownia reprezinta cea mai ieftina investitie, cu numai 30 de lei, puteti obtine pana la 600-700 de plantute, necesare pentru plantarea a unui hectar de pamant.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE DE LA FIRMA NOASTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA PAGINA CONTACT DE PE SITE, UNDE SA NE DETALIATI PROBLEMA. IN CEL MAI SCURT TIMP O SA O REZOLVAM.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.