1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 500 Seminte Paulownia Elongata + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK*** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 500 Seminte Paulownia Elongata + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK*** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

60,00 lei

Ce este Paulownia ? Un arbore miraculos care creste foarte repede. Paulownia se poate regasi in mai multe soiuri. Cele mai bune soiuri care se adapteaza in Romania sunt : Paulownia Hibrid 9501, Paulownia Shantong, Paulownia Tomentosa, Paulownia Elongata.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 50 – 70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Instructiuni de germinare
  • Stimulent inradacinare ATONIK
  • ASISTENTA GRATUITA

Ce este Paulownia ? Un arbore miraculos care creste foarte repede. Paulownia se poate regasi in mai multe soiuri. Cele mai bune soiuri care se adapteaza in Romania sunt : Paulownia Hibrid 9501, Paulownia Shantong, Paulownia Tomentosa, Paulownia Elongata. Vindem seminte de paulownia la preturi avantajoase, pentru 1 hectar sunt necesare pana la 1000 de seminte. Rata de germinare este peste 90%, daca sunt respectate toate conditiile din instructiunile de germinare paulownia.

Paulownia are o rezistenta la seceta si inghet incredibila, iar rata de crestere uimitoare : in 4-5 ani poate inregistra o inaltime de peste 15 – 20 de metri. In unele zone Paulownia poate creste in doar 6 luni : 3-4 metri in inaltime, iar in diametru 5-8 cm. Lemnul este usor de prelucrat, rezistent si la mare cautare. Pretul poate ajunge pana la 250$ pe metru cub. Amintim pe langa lemnul oferit si de florile sale superbe de culoare mov, roz sau alb, dar si frunzele care pot fi folosite pentru fertilizarea solului sau furaje pentru animale.

De ce soiul Paulownia Hibrid 9501 ?

Paulownia Hibrid 9501 are o crestere de pana la 40% mai rapida decat Paulownia Tomentosa sau Paulownia Elongata. Acest soi este obtinut din soiurile Paulownia Fortunei si Paulownia Tomentosa. Este indicat a fi plantat in zonele unde temperatura minima poate scadea pana la -25 grade. Calitatea lemnului este la fel de buna ca Paulownia Elongata sau Paulownia Fortunei ( cel mai bun soi de Paulownia pentru productia de cherestea ).

Cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia Hibrid 9501:

  • Crestere cu pana la 40% mai rapida decat Paulownia Tomentosa sau Paulownia Elongata
  • Rezistenta la seceta si inghet
  • Rezistenta ridicata la boli si insecte daunatoare
  • Adaptabil pe orice sol
  • Calitate foarte buna a lemnului.

Pe langa Semintele de Paulownia Hibrid 9501 va oferim si 500 de seminte de Paulownia Elongata, 50 Seminte Goji Berry, 50 Seminte Lavanda Angustifolia si 10 seminte de mimosa pudica. In acest pachet veti primi 1.5 ml de substanta de germinare ATONIK, care se dilueaza intr-un litru jumatate de apa. Semintele de Paulownia se lasa la inmuiat pana cand ajung la 2 frunzulite ( Intre 10-14 zile, dar germinarea poate dura pana la 20 zile ).

Semintele de Goji Berry si Lavanda Angustifolia se lasa la inmuiat in apa cu Atonik pentru aproximativ 3 zile, dupa care se planteaza la o adancime de aproximativ 0.5 cm. Mai multe informatii le puteti primi prin serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Acest serviciu este valabil de Luni – Vineri, intre orele 17-19.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.