1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Goji Berry Ningxia + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI, FERTILIZATORUL ATONIK SI ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Hibrid 9501 + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte Goji Berry Ningxia + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI, FERTILIZATORUL ATONIK SI ASISTENTA GRATUITA

70,00 lei

Vindem seminte paulownia hibrid 9501 intr-un pachet promotional cu seminte de paulownia tomentosa, paulownia elongata, seminte de goji berry ningxia si seminte de lavanda angustifolia. Suntem printre singura firma din Romania cu seminte certificate.

Compare

Descriere

Vindem seminte paulownia hibrid 9501 intr-un pachet promotional cu seminte de paulownia tomentosa, paulownia elongata, seminte de goji berry ningxia si seminte de lavanda angustifolia la un pret special. Suntem printre singura firma din Romania care comercializeaza SEMINTE DE PAULOWNIA DE CALITATE, la cerere putem oferi certificat de calitate. La orice comanda pe site sau pe telefon veti primi instructiuni de germinare si asistenta gratuita. Fertilizatorul Atonik este necesar pentru germinarea semintelor, detalii despre cum se foloseste acest fertilizator gasiti AICIsau instructiuni complete in pachet.

In acest pachet veti gasi :

  • 1000 – 1300 Seminte Paulownia Hibrid 9501
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 130 Seminte Goji Berry Ningxia ( cel mai productiv soi de goji )
  • 50 – 70 Seminte Lavanda Angustifolia ( Common English sau Specia Englezeasca )

De ce Paulownia Hibrid 9501 ? Acest soi, alaturi de Paulownia Shantong sunt cele mai bune pentru clima din Romania. Ele rezista atat la inghet, cat si la seceta. Pe langa acest lucru ele au o viteza de crestere de pana la 50% comparativ cu alte soiuri precum Paulownia Elongata sau Paulownia Tomentosa. ( Paulownia Shantong 40%, Paulownia Hibrid 9501 – pana la 45%). Un alt avantaj il reprezinta rezistenta la boli si daunatori. Deobicei, Paulownia in general se adapteaza pe orice tip de sol. ( Avem clienti care ne-au semnalat faptul ca Paulownia a crescut intr-o zona cu pamant galben, unde vegetatia este deobicei la pamant ).

Daca se respecta toate instructiunile si nu factori externi Paulownia poate ajunge in 4-5 ani pana la o inaltime de 10-15 metri, ceea ce este enorm pentru un arbore. Este foarte important ca in primii ani de viata, in functie de adancimea pantezei freatice sa fie irigati corespunzatori cu o cantitate optima de apa ( apa in exces va face ca paulownia sa creasca mai incet) si nu exagerat. Un pamant cat mai fertil va face ca Paulownia sa creasca foarte repede. Stimulatorii de crestere va ajuta arborele sa se dezvolte mai bine, dar trebuie sa fie udati cat mai rar cu putinta, nu exagerat pentru ca va arde planta.

Paulownia Hibrid 9501 este recomandat pentru productie de cherestea, dar poate fi folosit si ca lemn de foc. Pretul pentru mc poate ajunge pana la 200 Dolari un pret asemanator cu lemnul de nuc.

Paulownia Hibrid 9501 in acest moment reprezinta cel mai bun soi de Paulownia. Acesta este un hibrid, dar la fel ca alte seminte hibride daca vorbim de prima generatie rezultatul este unul foarte bun. Daca vom incerca sa inmultim Paulownia din semintele noastre nu veti avea rezultate foarte bune. Garantam ca semintele noastre sunt certificate si de cea mai buna calitate. Suntem inregistrati la ITCSMS, avem toate autorizatiile de comercializare si semintele sunt testate inainte de a fi puse la vanzare de ingineri agronomi.

Pentru alte intrebari va stam la dispozitie atat online pe chat, mail, cat si la unul dintre numerele de telefon afisate pe site.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.