1000 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK*** PACHETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Fertilizator ATONIK*** PACHETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

50,00 lei

Paulownia Shantong este singura specie, care poate rezista pana la -30 grade Celcius, se adapteaza pe orice sol si are o crestere cu pana la 40% mai rapida, comparativ cu Tomentosa si Elongata. Vindem seminte de paulownia shantong la preturi foarte mici.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Shantong
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Stimulent de Inradacinare – Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de Germinare
  • ASISTENTA GRATUITA

Paulownia Shantong este singura specie, care poate rezista pana la -30 grade Celcius, se adapteaza pe orice sol si are o crestere cu pana la 40% mai rapida, comparativ cu Tomentosa si Elongata. Semintele comercializate de magazinul nostru vin insotite de certificat fitosanitar, factura fiscala si instructiuni de germinare. Rata de germinare este cuprinsa intre 70-90%.

Serviciul ASISTENTA GRATUITA, va ofera posibilitatea in orice moment sa va informeze cu privire la Germinarea Semintelor de Paulownia, Intretinerea Plantatiilor de Paulownia, cat si informatii generale despre Culturile cu Paulownia.

Noi va oferim posibilitatea de a testa aceste seminte de paulownia, daca faceti o cerere la pagina de Contact, prin care ne informati cu privire la intentia dumneavoastra de a incepe o afacere/plantatie cu Paulownia.

Paulownai Shantong este un hibrid obtinut din incrucisarea dintre Paulownia Tomentosa si Paulownia Fortunei. Semintele sunt testate in laborator inainte de a fi puse la vanzare, de aceea oferim clientilor nostri garantia unei plantatii reusite.

Beneficiile oferte de Paulownia Shantong : 

  • Se adapteaza la orice sol din Romania
  • Crestere mult mai rapida : pana la 40 %
  • Rezistenta la inghet si la seceta
  • Calitate foarte buna a lemnului
  • Rezistenta la boli si la daunatori

Dorim sa informam pe toti cei interesati de o afacere cu paulownia, ca suntem gata sa cumparam rasaduri de paulownia din speciile : Tomentosa si Shantong. De asemenea dorim sa cumparam si rasaduri de : lavanda si goji berry. ACCEPTAM NUMAI PERSOANELE CARE AU ACHIZITIONAT SEMINTE DIN MAGAZINUL NOSTRU. 

Oferim reduceri substantiale, pentru clientii care ne trimit imagini cu plantatiile de Paulownia, cu rasadurile si chiar cu semintele germinate. In Romania nu sunt incurajate afacerile, dar noi dorim sa le oferim tuturor sansa sa faca un profit cu o investitie foarte mica.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.