1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry + Stimulent Inradacinare ATONIK + Instructiuni Germinare Seminte*** PACHETUL INCLUDE SERVICIUL DE ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + 100 Seminte Goji Berry + Stimulent Inradacinare ATONIK + Instructiuni Germinare Seminte*** PACHETUL INCLUDE SERVICIUL DE ASISTENTA GRATUITA

40,00 lei

Seminte Paulownia Romania va ofera la un pret avantajos un pachet promotional cu seminte de paulownia tomentosa, seminte de lavanda, seminte de goji berry si seminte de mimosa pudica. In pachet veti gasi si instructiunile de germinare pentru seminte

Compare

Descriere

Pachetul Include :

  • 1000 – 1200 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 100- 120 Seminte Goji Berry
  • Instructiuni Germinare Seminte
  • Substanta Germinare Atonik ( Fertilizator )
  • Serviciul ASISTENTA GRATUITA

Seminte Paulownia Romania va ofera la un pret avantajos un pachet promotional cu seminte de paulownia tomentosa, seminte de lavanda, seminte de goji berry si seminte de mimosa pudica. In pachet veti gasi si instructiunile de germinare pentru seminte. Din momentul in care se face comanda veti beneficia de Serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Nu putem oferi toate instructiunile cu privire la Paulownia in scris, de aceea am lansat acest serviciu, prin care oferim posibilitatea tuturor clientilor sa ne contacteze pe mail, chat online sau telefon, atunci cand au nelamuriri sau pur si simplu doresc sa se documenteze.

Arborele de Paulownia in Romania a inceput sa aiba cautare din ce in ce mai mult, se promoveaza in Ziar, Tv sau Internet, chiar de site-uri precum Protv sau alte posturi de televiziune. Este la mare cautare datorita vitezei de crestere uimitoare – in doar 4-5 ani poate inregistra o inaltime de aproximativ 15-20 metri. In mod normal Paulownia creste in aproximativ 6 luni : in inaltime 2-3 metri, iar in diametru 4-6 cm.  Lemnul este de o calitate foarte buna este usor de prelucrat, rezistent si usor. Pe langa calitatea lemnului, amintim si florile sale superbe de culoare mov sau alb si frunzele mari care pot fi folosite ca furaje pentru animale sau pentru fertilizarea solului.

Ce soiuri merg in Romania ? 

Soiurile de Paulownia care merg bine in Romania sunt : Paulownia Shantong, Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata. In functie de zona in care se face plantatia este recomandat un anumit soi. De exemplu : Paulownia Elongata nu este recomandat in zone unde temperatura minima ajunge la -20 grade. Pentru alegerea soiului potrivit pentru zona dumneavoastra, va rugam sa ne contactati telefonic inainte de a face comanda. 

Paulownia Tomentosa este soiul recomandat in zonele unde temperatura minima ajunge pana la -25 grade. Acest soi mai este recomandat si pentru albine ( Florile sale superbe sunt foarte apreciate de albine ) , umbra, dar este folosit si in scop ornamental. Soiul PAULOWNIA TOMENTOSA este soiul recomandat pentru lemn de foc, dar si pentru cherestea.

Paulownia Elongata este recomandat pentru productia de lemn – cherestea, dar nu este recomandat sa fie plantat in zonele unde temperatura minima trece de -20 grade.  In general este un soi cultivat de cei care doresc sa faca o afacere in industria lemnului ( mobila, iahturi, avioane usoare).

Paulownia Shantong este soiul cel mai bun in acest moment : poate rezistenta pana la o temperatura de -30 grade. Printre avantaje mai enumeram : Viteza de crestere cu pana 40% mai rapida decat soiurile Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata ; rezistenta mai ridicata la boli si daunatori ; rezistenta la seceta si inghet.

Indiferent ca vorbim de Paulownia Tomentosa, Elongata sau Shantong este de retinut ca in primul an de viata acest arbore trebuie sa creasca inalt pentru a trece cu bine peste iarna. Paulownia poate fi inmultit atat prin : seminte, drajoni-butasi, puieti si in unele cazuri si prin frunza sau tulpina ( procedura foarte dificila ).

Daca alegeti varianta prin Seminte aveti nevoie de 1000 de seminte paulownia, iar prin Puieti de Paulownia in jur de 600-700 de bucati.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.