1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Paulownia Elongata Plus 100 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) si 100 seminte lavanda angustifolia *** TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA IN AVANS

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Paulownia Elongata Plus 100 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) si 100 seminte lavanda angustifolia *** TRANSPORT GRATUIT PENTRU PLATA IN AVANS

50,00 lei

Va oferim seminte de paulownia tomentosa si paulownia elongata la un pret foarte mic, seminte adunate chiar din anul acesta. Rata de germinare este foarte buna, in jur de 80-100%, lucru testat si de noi.

Compare

Descriere

  • Dorim sa va anuntam ca suntem gata sa va livram seminte de paulownia din toamna anului 2013 la un pret de numai 35 lei. In pachetul nostru nu veti primi doar seminte de paulownia tomentosa. Drept bonus, atat pentru fidelizarea clientilor cat si pentru ofertele noastre disponibile va oferim si 100 de seminte de paulownia elongata.
  • Pe langa semintele de paulownia tomentosa si paulownia elongata va mai punem la dispozitie si 50 seminte de goji berry (Lycium Barbarum). Ne aprovizionam direct din Germania de la distribuitorul nostru pricipal care detine o mare gradina botanica. 

In pachetul achizitionat veti primi si o cantitate suficienta de ATONIK ( Substanta care face ca semintele de paulownia, goji sau mimosa, sa germineze mult mai repede, decat intr-un mod normal )

Va oferim seminte de paulownia tomentosa si paulownia elongata la un pret foarte mic, seminte adunate chiar din anul acesta. Rata de germinare este foarte buna, in jur de 80-100%, lucru testat si de noi. Pentru ca am facut si o promisiune furnizorului nostru principal, OFERIM 100 DE SEMINTE PAULOWNIA GRATUIT PENTRU PERSOANELE CARE VOR SA PLANTEZE ARBORII  PE STRAZI SAU IN LOCURI DIN PARC. Pe langa asta, in cel mai scurt timp vom porni campanii gratuite pentru elevii care vor sa protejeze natura. 

  1. Preturile noastre nu au concurenta, oferind pe langa calitatea foarte buna si posibilitatea de a va informa cu tot ce tine de germinarea semintelor, dar si inmultirea acestor arbori. Ei pot fi folositi atat intr-o afacere proprie, cat si in gospodarie, pentru a oferi tuturor persoanelor, sansa de a da dovada de intelepciune si de interes pentru protejarea mediului inconjurator. 
  2. Paulownia Tomentosa cat si Paulownia Elongata face flori la inceputul primavarii, flori care pot fi asemanatoare cu crinii sau orhideele. Facand o comparatie, paulownia mai poate fi asemanat si cu florile de liliac, doar ca florile din paulownia tomentosa ofera un parfum incantator. De aceea Paulownia este folosit si pentru diferite parfumuri din Italia, Spania si multe alte tari. 

Albinele iubesc aceste flori, pentru ca au mult polen, iar mierea obtinuta din acesti arbori poate fi folosita atat in combinatie cu alta miere de la alte flori, cat si singura. Pe langa paulownia veti primi gratuit si 50 de seminte de goji berry. Este numit fructul tineretii, pentru ca s-a constatat ca persoanele care consuma fructe de goji ajung peste varsta de 100 de ani. 

Nu va lasati inselati de persoanele care va ofera seminte de paulownia la un pret astronomic, pentru ca nu este nimic adevarat. Nu exista PAULOWNIA ACLIMATIZAT sau paulownia in vitro 112. Este doar o strategie de marketing pentru a determina persoanele sa cumpere de la ei, spunand ca sunt mult mai bune acele seminte, au un randament mai bun si  ca ar tine mult mai bine. 

FALS ! Paulownia tomentosa si Paulownia Elongata sunt cele mai bune tipuri pentru tara noastra, de aceea veti vedea si pe blog-ul nostru imagini cu pepiniera proprie. In momentul de fata ne aprovizionam de la un colaborator din Germania si in curand va vom oferi posibilitatea de a achizitiona la un pret foarte mic PUIETI DE PAULOWNIA TOMENTOSA SI ELONGATA, RASADURI PAULOWNIA dar si copaci lemnificati. 

Bucurati-va de un arbore cu o crestere rapida si obtineti bani intr-un mod foarte usor. Va oferim consultanta gratuita si posibilitatea de a face o investie cu o rata de succes de peste 90%. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.