1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Elongata+ 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** Fertilizator Atonik + Instructiuni de Germinare

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Paulownia Elongata+ 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** Fertilizator Atonik + Instructiuni de Germinare

80,00 lei

Seminte Paulownia – Comercializam seminte de paulownia cu cea mai buna rata de germinare ( peste 90% ). In acest moment Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume. In functie de sol, poate inregistra o inaltime de aproximativ 10-15 metri in 4-6 ani. Va garantam calitate si Serviciu de Asistenta Gratuita Permanent ( Chat Online, Email, Whats up, Telefon ).

Compare

Descriere

Seminte Paulownia – Comercializam seminte de paulownia cu cea mai buna rata de germinare ( peste 90% ). De ce Paulownia ? In acest moment Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume. Va garantam calitate si Serviciu de Asistenta Gratuita Permanent ( Chat Online, Email, Whats up, Telefon ).

Pentru anul 2020 va pregatim seminte paulownia, seminte paulownia tomentosa, seminte paulownia elongata, seminte goji berry, seminte lavanda angustifolia, seminte mimosa pudica cu cea mai buna rata de germinare.

Pachetul include :

  • 1000 – 1300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 1000 – 1300 Seminte Paulownia Shantong
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100-120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Fertilizator Atonik
  • Instructiuni de Germinare
  • Asistenta Gratuita pe toata perioada.

Indiferent ce soi de paulownia veti achizitiona trebuie sa stiti ca este foarte important solul si adancimea panzei freatice. Un sol mai bogat va asigura o crestere ridicata, in timp ce un sol mai sarac va asigura o crestere mai scazuta. Este important si adancimea panzei freactice. Nu este recomand sa plantati Paulownia in locurile unde panza freactica este la suprafata, iar apa balteste la suprafata.

Cele mai bune rezultate le-am avut cu soiurile Paulownia Shantong si Paulownia Tomentosa. In special Paulownia Shantong s-a descurcat de minune. Are o crestere de pana la 40% mai rapida decat orice soi de paulownia. Rezistenta la boli si daunatori, respectiv seceta si inghet. Paulownia Shantong rezista pana la -30 grade, iar Paulownia Tomentosa pana la -20-25 grade.

De ce Paulownia ? In acest moment Paulownia este arborele cu cea mai rapida crestere din lume. In functie de sol, poate inregistra o inaltime de aproximativ 10-15 metri in 4-6 ani. Cu o investitie de maxim 100 lei in seminte, puteti obtine rasaduri pentru 1-2 hectare de pamant. Avantajul principal oferim de firma noastra, in reprezinta Serviciul De Asistenta Gratuita. Noi nu suntem vanzatori ambulanti. Detinem toate documentele necesare pentru comercializarea semintelor de paulownia : Certificat Fitosanitar, Certificat de Calitate, Certificat de Garantie, Certificat de comercializare Seminte eliberat de la Institutul Teritorial de Calitate al Semintelor, Certificat de Provenienta. Garantam cele mai bune produse, cu cea mai buna rata de germinare.

Distanta de plantare Paulownia se face dupa mai multe criterii. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.

Cum pot castiga cu Paulownia ?

Exista mai multe metode pentru o afacere cu Paulownia :

1. Vanzarea de lemn de foc – Puteti comercializa lemnul pentru foc taiat in fiecare an ( pentru brichete de foc ) sau taiat in functie de grosime 4-8 ani.

2. Vanzarea de lemn pentru cherestea. Puteti comercializa lemnul direct la fabrici ce se ocupa cu fabricarea de iahturi, avioane usoare, instrumente muzicale sau pentru mobila. Pretul pentru un metru cub poate ajunge la 200euro. In aproximativ 6-8 ani puteti inregistra 0.8 metri cubi pentru fiecare arbore.

3. Paulownia Tomentosa este melifer. Puteti folosi pentru productia de miere de albine.

4. Frunzele sale se pot folosi cu succes pentru furajarea animalelor.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare , de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.