1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni De Germinare*** PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA INCLUSA SI STIMULENT DE INRADACINARE ATONIK

1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni De Germinare*** PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA INCLUSA SI STIMULENT DE INRADACINARE ATONIK

40,00 lei

Paulownia Tomentosa este un arbore care se presteaza foarte bine pentru zonele unde temperatura pe timp de iarna poate ajunge la -25 grade. Este un soi special pentru lemn de foc, foarte rezistent si cu o crestere rapida.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1200 seminte de paulownia tomentosa
  • 100 – 120 Seminte De Goji Berry
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Instructiuni de germinare si plantare
  • Stimulent de inradacinare ATONIK
  • Asistenta Gratuita

Paulownia Tomentosa este un arbore care se presteaza foarte bine pentru zonele unde temperatura pe timp de iarna poate ajunge la -20 grade. Este un soi special pentru lemn de foc, foarte rezistent si cu o crestere rapida. Clientii au ales sa foloseasca acest soi pentru albine sau pentru frumusetea acestuia. Semintele comercializate sunt de cea mai buna calitate, testate inainte de a fi puse la vanzare, cu o rata de germinare de 85-90%. Garantia unei plantatii reusite, consta in faptul ca daca nu obtineti un minim de 50% rata de germinare, firma noastra va inlocuieste toate semintele. Pentru a beneficia de aceasta garantie trebuie sa urmati cu grija toate instructiunile primite de la noi, atat cele in format electronic, cat si informatiile primite prin intermediul serviciului ASISTENTA GRATUITA.

Fiecare client primeste Factura Fiscala, respectiv bon fiscal, certificat de calitate si certificat de producator, respectiv certificat fitosanitar. Garantam cele mai bune seminte, cat si cel mai rapid timp de livrare a produselor dumneavoastra. In fiecare luna avem promotii de 50,60, chiar si 70%, atat pentru seminte, cat si pentru restul produselor comercializate.

Comenzile pot fi date atat online, completand un formular, cat si telefonic. Pentru ca serviciul nostru de ASISTENTA GRATUITA este solicitat majoritatea timpului, va rugam sa insistati sa ne contactati. De asemenea va stam la dispozitie oricand si pe chat-ul online pus la dispozitia dumneavoastra.

In situatia in care doriti sa colaborati cu firma noastra pentru o perioada lunga de timp, va rugam sa ne contactati la numarul 0768944027. Cumparam de asemenea rasaduri, puieti si drajoni de la clientii nostri.

Instructiuni de germinare a semintelor de paulownia : 

Se amesteca stimulentul de germinare ATONIK cu un litru de apa si se introduce intr-un vas transparent. Se adauga semintele, iar peste acel vas, se pune o folie termo. RETINETI : IN FIECARE ZI DE CEL PUTIN 4 ORI SE VA DESCOPERI FOLIA PENTRU 30-40 DE MINUTE. Timp de 10-14 zile semintele vor germina, dar vor exista seminte care vor intarzia mai multe zile.  Puteti folosi atat tavite alveolare, ghiveci, cat si pahare de unica folosinta.

Recomandat ar fi sa cumparati Turba, o amestecati cu apa, dupa care va ocupati de mutarea semintelor germinare. Cu ajutorul unui varf de creion puteti sa introduceti plantele de paulownia in pamant. […] Pentru mai multe detalii cu privire la Germinarea semintelor de Paulownia, plantarea acestora cat si intretinerea unei plantatii de paulownia, va rugam sa ne contactati la unui dintre numerele de mai sus.

Pentru persoanele care ne trimit imagini cu platatiile obtinute din semintele, respectiv butasii comandati de la noi, oferim pana la 20% reducere, pentru urmatoarea comanda. In Romania nu sunt incurajate afacerile, dar noi dorim sa le oferim tuturor sansa sa faca un profit cu o investitie foarte mica.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE LIVRATE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI  IN CEL MAI SCURT TIMP O SA VA CONTACTAM PENTRU DETALII. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.