2000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Ningxia + 100 Seminte Lavanda Angustifolia PLUS Fertilizator ATONIK *** Pachetul include Asistenta Gratuita si Instructiuni de Germinare

2000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Ningxia + 100 Seminte Lavanda Angustifolia PLUS Fertilizator ATONIK *** Pachetul include Asistenta Gratuita si Instructiuni de Germinare

100,00 lei

Paulownia Seminte Romania va ofera la cel mai mic pret seminte de paulownia elongata, seminte de paulownia tomentosa si seminte de paulownia shantong CERTIFICATE. Cumparand de la noi aveti certitudinea ca primiti ceea ce comandati. Lucram 10% legal.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 2000 – 2500 Seminte Paulownia Elongata
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Shantong
  • 100 – 120 Seminte Goji Ningxia ( Soiul cel mai productiv, fructifica din primul an)
  • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de Germinare
  • Asistenta Gratuita

Paulownia Seminte Romania va ofera la cel mai mic pret seminte de paulownia elongata, seminte de paulownia tomentosa si seminte de paulownia shantong CERTIFICATE. Cumparand de la noi aveti certitudinea ca primiti ceea ce comandati. Lucram 100% legal, detinem toata baza legala pentru a comercializa astfel de seminte.

Soiurile comercializate de noi sunt potrivite pentru clima din Romania, acest lucru regasindu-se si in certificatul de calitate al semintelor. Paulownia poate fi inmultit prin : seminte, butasi, drajoni, rasaduri si puieti. Incepand cu anul 2017 vom fi gata sa comercializam si rasaduri de paulownia la cele mai mici preturi de pe piata.

Paulownia Elongata este soiul recomandat pentru productia de lemn de tip cherestea ;

Paulownia Tomentosa este soiul recomandat pentru productia de lemn de foc ; este soi melifer si ornamental.

Paulownia Shantong este un hibrid, probabil cel mai cautat soi de paulownia din Romania. Ofera o rezistenta la seceta si inghet, iar viteza de crestere este mai mare decat Tomentosa sau Elongata.

Semintele de Paulownia au rata de germinare peste 90%, vin etichetate si sigilate in pungi individuale din plastic. Garantam cele mai bune seminte de pe piata. Suntem printre putinele firme din romania care vand seminte de paulownia certificate.

In plicul primit de la noi veti gasi o substanta ( fertilizator ) ATONIK care ajuta semintele sa germineze mai bine si sa le ofere o imunitate mai ridicata in prima parte a dezvoltarii. La acest pachet veti primi 3 ml de substanta care se va dilua in 3 litri de apa. Semintele vor sta la germinat pentru aproximativ 10-14 zile timp in care se vor dezvolta pana la o inaltime de aproximativ 1 cm ( pana cand ajung la 2 frunzulite ). Dupa se vor muta in ghivece individuale sau tavi alveolare, obligatoriu pamantul trebuie sa fie foarte bine umezit.

In pachet veti primi si instructiunile de germinare, iar promotional va oferim si serviciul de ASISTENTA GRATUITA. Oricand aveti intrebari ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon afisate, dar numai in intervalul orar 10-18 de Luni pana Vineri. De asemenea puteti accesa si chat-ul online, iar unul dintre agenti va raspunde in cel mai scurt timp.

Daca aveti nelamuriri in privinta alegerii soiului potrivit pentru zona unde doriti sa faceti plantatia, ne puteti contacta, iar unul dintre agenti va fi gata sa va raspunda la orice fel de intrebare cu privire la Paulownia, Goji si Lavanda.

Toate promotile noastre sunt exclusive, iar preturile NU SUNT NEGOCIABILE. Va rugam sa nu mai insistati cu negocierea preturilor.

Pentru a afla toate informatiile in timp real despre magazinul nostru va recomandam sa urmarimi pagina de facebook http://www.facebook.com/paulowniaseminte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.