2000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Bonus 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** COLETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE ATONIK

2000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Bonus 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** COLETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE ATONIK

80,00 lei

Paulownia elongata are un ritm de crestere asemanator celui de Paulownia Tomentosa, diferitele dintre cele doua specii fac referire la rezistenta la temperatura si de calitate a lemnului. Astfel Paulownia Elongata, este folosita pentru plantatii.

Compare

Descriere

Coletul expediat contine :  

  • 2000 – 2500 Seminte Paulownia Elongata
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 100 – 120 Seminte Goji Berry
  • 100 -120 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Substanta Germinare ATONIK

Afacerea Paulownia continua sa creasca atat din punctul firmei noastre, cat si din punct de vedere al cererii. Cu o investitie de numai 100 de lei, se pot scoate usor 1000-2000 de lei. Investitia face referire la semintele comandate, alveole si turba ( pamant ). Beneficiati de asistenta gratuita din partea noastra, pe tot parcursul investitiei sau planului. Ofera noastra nu are concurenta. Ne aprovizionam direct din Germania, de la unicul nostru furnizor, care ne ofera seminte de paulownia cu o rata de germinare de peste 90%. Suntem in colaborare de peste un an si am reusit sa achizitionam peste 1.000.000 de seminte. Clientii din toata Romania, se lauda cu puieti si rasaduri de calitate, atat de paulownia tomentosa, cat si de paulownia elongata. 

Paulownia Elongata este o specie de arbori cu o crestere rapida, originara din China. In acest moment paulownia se imparte in mai multe tipuri, dar cele mai folosite in Romania sunt : Elongata, Tomentosa si Shantong. 

Paulownia elongata are un ritm de crestere asemanator celui de Paulownia Tomentosa, diferitele dintre cele doua specii fac referire la rezistenta la temperatura si de calitate a lemnului. Astfel Paulownia Elongata, este folosita pentru plantatiile de copaci pentru obtinerea de lemn, iar rezistenta la frig ajunge pana la -15 Grade Celsius. O temperatura mai scazuta nu distruge planta, ci ii incetineste ritmul de crestere. De aceea informatiile furnizate din cadrul campaniei ASISTENTA GRATUITA, sunt necesare pentru a cunoaste adevarata valoare a temperaturii si rezistanta acestuia la frig. In Romania, semintele de paulownia pot rezista surprizator pana la -20 de grade, pe cand puietul pana la -25 daca se respecta anumite conditii. 

Paulownia este cunoscuta in special pentru florile mari si violete, care ofera un parfum incantator si o umbra asemanatoare salciei. Arborele este intalnit si in ritualurile Chinei Antice. Lemnul de Paulownia nu prezinta noduri, este rezistent si foarte usor. Este de culoare inchisa si poate fi utilizat si ca biocombustibil. 

Drept bonus, pentru ca achizitionati de la magazinul nostru, va oferim gratuit inca 50 de seminte de Goji Berry. Denumit si Fructul Tineretii Goji Berry poate face fructe chiar din primu an. Este un fruct minune, care se folosea in urma cu cel putin 1700 de ani. Medicina tibetana, foloseste si in momentul de fata tratamentele cu fructele goji, pentru afectiunile hepatice, scaderea colesterolului, scaderea tensiunii arteriale, curatarea sangelui, alegerii, depresii, boli grave precum cancerul, psoriazis si multe altele. Se spune ca oamenii care consuma acest fruct, pot ajunge sa traiasca pana la 100 de ani si chiar peste, fara a suferii de o boala. Pe langa folosirea ca tratamente, goji berry asigura o imunitate crescuta.  Goji este cel mai puternic antioxidant din toate alimentele exitente. 

Pe langa Bonusul de Goji, primiti si 20 de seminte de mimosa pudica. Mimosa Pudica denumita si planta rusinoasa, isi inchide frunzele atunci cand este atinsa. Planta minune este una incredibila, o specie de plante ornamentale speciala. Mimosa Pudica poate fi oferit ca si cadou, dar si pentru infrumusetarea locuintei. Poseda o calitate foarte rara, se misca si isi inchide frunzele in momentul in care o atingem. Calitatea deosebita pe care o poseda, incanta pe toata lumea, in special copiii, prietena, prietenii si chiar parintii. Este o planta usor de intretinut, care nu necesita ingrijirea intr-un mod abundent. 

Oferta noastra este exclusiva, iar bonusurile sunt oferite gratuit pentru toti clientii nostrii. Substanta de Germinare Atonik, are rolul de a asigura o buna inradacinare a semintelor de paulownia, cat si de alte specii. In momentul de fata, este cea mai buna substanta de germinare, garantand inradacinarea si asigurarea unei protectii pe termen lung a puietului sau a plantei. 

Instructiunile de germinare si de repicare sunt unice, pot fi oferite doar la telefon, pentru a nu risca copierea acestora si publicarea pe internet. Toate informatiile sunt oferite practice, din propria experienta. Afacerea Paulownia este una de succes unde se pot castiga bani chiar din primul an. 

Pentru cei care detin mult pamant, pot incepe printr-o plantatie de paulownia, pentru ca profitul poate ajunge pana la 100.000 de euro in doar 4-5 ani de la inceperea proiectului.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.