2000 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Goji Berry Ningxia + 300 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni de germinare si plantare *** PACHET INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI FERTILIZATOR ATONIK

2000 Seminte Paulownia Shantong + 500 Seminte Goji Berry Ningxia + 300 Seminte Lavanda Angustifolia + Instructiuni de germinare si plantare *** PACHET INCLUDE ASISTENTA GRATUITA SI FERTILIZATOR ATONIK

100,00 lei

Vindem Seminte de Paulownia Shantong, soiul cel mai rezistent la seceta si inghet, cu cea mai rapida crestere ( Comparativ cu Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata, are o crestere de pana la 40% mai rapida ). Rata de germinare la seminte de paulownia este de peste 90%.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 2000 – 2500 Seminte Paulownia Shantong ( Soiul rezistent pana la -30 grade )
  • 500 – 700 Seminte Goji Berry Ningxia NQ1 ( Poate fructifica din primul an )
  • 300 – 350 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Instructiuni de germinare si plantare pentru lavanda, goji berry si paulownia
  • Fertilizator ATONIK

Vindem Seminte de Paulownia Shantong, soiul cel mai rezistent la seceta si inghet, cu cea mai rapida crestere ( Comparativ cu Paulownia Tomentosa si Paulownia Elongata, are o crestere de pana la 40% mai rapida ). Rata de germinare la seminte de paulownia este de peste 90%, rata de germinare la semintele de goji berry peste 70%, rata de germinare lavanda si mimosa pudica peste 80%.

Suntem importatori directi de Paulownia. Detinem toate certificatele necesare comercializarii : Autorizatie de Comercializare MADR – Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Certificat de Calitate, Certificat Fitosanitar, Certificat de conformitate, Certificat de origine. Pentru a infiinta o plantatie legala in Romania aveti nevoie de factura fiscala + certificat de calitate.

Cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia Shantong :

  • Creste cu pana la 40% mai repede, comparativ cu orice soi de Paulownia.
  • Rezista pana la o temperatura de -27 grade.
  • Rezista la seceta.
  • Calitate foarte buna a lemnului.
  • Rezista la boli si insecte daunatoare.
  • Se poate adapta pe orice sol.

Paulownia Shantong este recomandat pentru productia de cherestea pentru ca ofera cea mai buna calitate al lemnului, dar si pentru lemn de foc. Soiul este si melifer.

Ce este Paulownia ? Un arbore revolutionar care creste intr-un an cati altii in zece. Datorita existentei acestui arbore putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata o inaltime de pana la 15-20 metri ( 3-4 ani ). Astfel putem acoperi nevoia de lemn fara sa mai fie nevoie sa distrugem padurea. 

Paulownia are o rezistenta la seceta si inghet incredibila, iar rata de crestere uimitoare : in 4-5 ani poate inregistra o inaltime de peste 15 – 20 de metri. In unele zone Paulownia poate creste in doar 6 luni : 3-4 metri in inaltime, iar in diametru 5-8 cm. Lemnul este usor de prelucrat, rezistent si la mare cautare. Pretul poate ajunge pana la 250$ pe metru cub. Amintim pe langa lemnul oferit si de florile sale superbe de culoare mov, roz sau alb, dar si frunzele care pot fi folosite pentru fertilizarea solului sau furaje pentru animale.


Goji Berry este un fruct la mare cautare in Romania datorita beneficiilor sale miraculoase asupra organismului. In momentul de fata goji este vandut in marile magazine precum Kaufland, Carrfour, Profi, precum si in farmacii. Ele se vand in mare parte sub forma de fructe uscate, pentru ca au un continut bogat in vitamine, minerale si uleiuri esentiale.

Iata cateva din efectele sale terapeutice pentru consumatorii acestui fruct : 

  • Imbunatateste circulatia sangvina
  • Ofera o cantitate de energie in plus
  • Imbunatateste sistemul imunitar
  • Incetineste procesul de mbatranire prin cantitatile mari de antioxitanti. Este situat in pe locul 1 la acest proces.
  • Contine fitonutrienti care inhiva peroxidarea lipidelor.

Goji este folosit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, datorita numeroaselor beneficii oferite. S-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma fructele de goji, ajung sa traieasca mai mult, mai sanatos pana la 100 de ani.


Ce este Lavanda ? O planta vesnica verde care poate ajunge sa traiasca pana la 50 de ani, fara a mai fi nevoie de replantare. Atinge maturitatea in doar 2-3 ani si rezista fara probleme la clima din Romana. Soiul Recomandat in Romania este Lavanda Angustifolia ( Common English / Vera ) pentru ca reuseste sa se adapteze la clima si solul de la noi. Lavanda se poate inmulti prin seminte sau butasi. Oferim instructiuni de germinare si plantare + serviciul de Asistenta Gratuita.

Plantarea Lavandei : 

Plantele de lavanda crescute in ghiveci se pot planta atata timp cat solul nu este inghetat. Perioada optima este din aprilie pana toamna tarziu. Planta trebuie luata direct cu pamantul din ghiveci, ea neavand nimic de suferit, atata timp cat nu se taie si nu se deranjeaza.

Cerințe de sol : 

Lavanda se adapteaza pe orice sol din gradina, dar prefera solul bine drenat, nu foarte nisipos, calcaros sau argilos. Dupa inradacinare, rezista foarte bine la seceta.


Mimosa pudica este o specia tropicala din familie Fabaceae, care creste sub forma de tufe, cu o tulpina lemnoasa si cu frunzele lenticulare care se prind in perechi de cate 2 frunze. Fenomenul uimitor al acestei plantute este reflexul de aparare, care consta la atingerea plantei. De la aceasta plantuta, avem si cateva expresii in limba romana, cum ar fi  ” sensibil ca o mimosa” , „nu mai fi ca o mimosa”, etc, sau in limba engleza „Touch me not”, tradus prin Nu ma atinge. Mimosa Pudica are originile in America de Sud, dar acum traieste atat in paduri, cat si in gradinile din Europa. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.