500 Seminte Paulownia Tomentosa + Bonus 50 Seminte de Goji Berry PLUS 50 Seminte Lavanda Angustifolia Common English + 10 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA DE GERMINARE SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

500 Seminte Paulownia Tomentosa + Bonus 50 Seminte de Goji Berry PLUS 50 Seminte Lavanda Angustifolia Common English + 10 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA DE GERMINARE SI INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

40,00 lei 30,00 lei

Ce este Paulownia ? Este in arbore al viitorului care va asigura in urmatorii ani cea mai mare nevoie de lemn pentru intreaga lume. De origine Chineza, dar un arbore absolut miraculos, pentru simplu fapt ca are o putere de crestere incredibila.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 500-700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50 Seminte de Goji Berry
  • 50 Seminte Lavanda Angustifolia Common English
  • 10 Seminte Mimosa Pudica
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Substanta de germinare ATONIK
  • Asistenta gratuita

Ce este Paulownia ? Este in arbore al viitorului care va asigura in urmatorii ani cea mai mare nevoie de lemn pentru intreaga lume. De origine Chineza, dar un arbore absolut miraculos, pentru simplu fapt ca are o putere de crestere incredibila : in doar cativa ani creste cati alti in 10.

Paulownia a capatat o popularitate ridica datorita cresterii sale rapide, in numar 6 luni se poate inregistra o inaltime de 2-3 metri si 4-6 cm in diametru. Mai este cunoscut si pentru florile superbe de culoare mov sau alb, frunzele mari, dar si pentru lemnul pe care il ofera : usor, rezistent si usor de prelucrat.

Copacul din specia Paulownia este putin cunoscut in Romania, cu toate ca exista mai multe specii care se presteaza la clima noastra : Tomentosa, Elongata si HIBRIDUL Shantong. Numele de „Paulownia” provine de la numele Anna Pavlovna a Olandei, fiica Tarului Pavel I al Rusiei. Din acest motiv, mai este cunoscut si de Arborele Printesei.

In cativa zeci de ani nivelul de lemn din Romania va scadea substantial din cauza oamenilor care isi bat joc de paduri. Dorim sa incurajam oamenii sa planteze Paulownia si de aceea oferim Seminte Gratis de Paulownia, transportul fiind inclus.

Iata cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia : 

1. Paulownia este un arbore meliefer – Mierea este aromata, de culoare deschisa si se poate compara cu mierea de salcam.

2. Are o mare capacitate de fixare si stabilizare a solului – Previne eroziunea solului, il ecologizeaza, permite protectia sistemelor subterane de apa si ii imbunatateste calitatile.

3. Absoare o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera – Poate absorbi pana la 1200 tone de CO2/an, echivalentul a 100.000 Km parcursi de un autoturism.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.