5000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS 2000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte de Mimosa Pudica PLUS SUBSTANTA GERMINAT SI ASISTENTA GRATUITA ( SUFICIENT PENTRU PLANTAREA A 7 HECTARE DE PAULOWNIA )

5000 Seminte Paulownia Tomentosa + BONUS 2000 Seminte Paulownia Elongata + 100 Seminte de Goji Berry + 100 Seminte de Mimosa Pudica PLUS SUBSTANTA GERMINAT SI ASISTENTA GRATUITA ( SUFICIENT PENTRU PLANTAREA A 7 HECTARE DE PAULOWNIA )

250,00 lei 170,00 lei

Suntem bucurosi sa va anuntam ca magazinul nostru online Paulownia Seminte continua sa creasca, devine din ce in ce mai mult cunoscut, iar noi va putem oferi pachete noi de Seminte la preturi foarte accesibile.

Compare

Descriere

COLETUL INCLUDE :

  • 5000 – 5300 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 2000 Seminte Paulownia Elongata
  • 100 Seminte Goji Berry
  • 100  Seminte Mimosa Pudica
  • SUBSTANTA GERMINARE ATONIK
  • ASISTENTA GRATUITA
  • INSTRUCTIUNI GERMINARE

Suntem bucurosi sa va anuntam ca magazinul nostru online Paulownia Seminte continua sa creasca, devine din ce in ce mai mult cunoscut, iar noi va putem oferi pachete noi de Seminte la preturi foarte accesibile. Dorim sa va informam ca in aproximativ 14 zile vom avea disponibile si seminte de Paulownia Shan Tong, cel mai nou hibrid de paulownia cu o crestere foarte buna. Pachetul oferim de aceasta data vine cu multe bonusuri, pentru ca dorim sa oferim clientilor, pe langa calitate, o cantitate suficienta pentru satisfacerea tuturor nevoilor.

In mediul online sunt foarte multe persoane care se ocupa cu vanzarea de seminte de paulownia, dar niciodata nu s-au ocupat cu asa ceva. Noi avem o experienta in acest domeniu de aproximativ 3 ani, de cand am inceput studierea acestui arbore cu o crestere minune. In prima faza nu credeam ca vom ajunge sa facem o afacere din asa ceva, dar acum datorita promovarii pe care am reusit sa o facem pe internet, afacerea noastra de paulownia a devenit un adevarat succes.

INSTRUCTIUNI DE GERMINARE PAULOWNIA

Dupa ce primiti pachetul cu seminte de paulownia, aveti posibilitatea de a ne contacta, oferindu-va detalii telefonice, in timp record. Sunt insa persoane, care vor sa citeasca, de aceea vom lasa aici cateva informatii.

In primul rand, in pachetul oferim de magazinul nostru online Seminte de Paulownia, veti primi si o substanta de germinat, pe care trebuie sa o amestecati in functie de cantitatea de seminte :

  1. 1000 Seminte Paulownia  – 1 litru de apa
  2. 2000 Seminte Paulownia – 2 litrii de apa
  3. 5000 Seminte Paulownia  – 5 litrii de apa

Semintele trebuie lasate in apa pentru aproximativ 14-20 zile, pana acestea incoltesc si au 2 frunzulite. Dupa aceasta perioada, ele trebuie mutate in tavite alveolare. Magazinul nostru va ofera Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Elongata Goji Mimosa Pudica 104 celule *** Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor la doar 4 lei. Se pune o folie termo pe deasupra, pentru a se forma efectul de sera.

Se uda la 2-3 zile, in primele 4-5 zile, dupa care de 1-2 ori pe zi. Dupa aproximativ 3-4 luni ele pot fi mutate afara, in pamant unde este nevoie de o irigatie corespunzatoare pentru primii 2 ani. In urmatorii ani ei se vor uda natural ( atunci cand ploua ) nefiind nevoie sa mai fie irigati.

In functie de cat va ocupati de acesti arbori, ei pot creste mai rapid sau mai incet. Trebuie feriti in primii ani de frig si de vant, pentru ca adevarata rezistenta o au dupa primii 2 ani.

CE INSEAMNA ASISTENTA GRATUITA ? 

De curand am lansat acest serviciu, iar clientii nostrii ne pot suna oricand pentru a le oferi raspuns la orice intrebare. Fie ca doriti sa ne intrebati despre instructiunile de germinat sau repicat, noi va stam la dispozitie 12 din 24 de ore, de Luni pana Duminica. Ne puteti gasi si pe blog nostru Asistenta Gratuita Paulownia Seminte .

De asemenea, pentru persoanele care doresc sa ne urmareasca activitatea detinem in acest moment o pagina de facebook cu numele :

Paulownia Seminte Goji Mimosa Pudica

Afacerea Paulownia este de viitor, trebuie sa o incercati daca doriti un profit mare, cu o investitie mica.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.