Rasaduri Plante Paulownia Shantong ( Creste cu pana la 40% mai rapid decat alt soi de Paulownia ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Fertilizator ATONIK si Instructiuni de Germinare si Plantare *** PACHETUL BENEFICIAZA DE SERVICIUL DE ASISTENTA GRATUITA

Rasaduri Plante Paulownia Shantong ( Creste cu pana la 40% mai rapid decat alt soi de Paulownia ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Fertilizator ATONIK si Instructiuni de Germinare si Plantare *** PACHETUL BENEFICIAZA DE SERVICIUL DE ASISTENTA GRATUITA

Incepand cu 21.05.2017 suntem gata sa comercializam rasaduri – plante de Paulownia Shantong, soiul cel mai rezistent si productiv pentru Romania. Rasadurile sunt obtinute din Drajoni – Butasi de Paulownia, se poate observa din grosimea plantei.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 10 Rasaduri Plante Paulownia Shantong ( Creste cu pana la 40% mai rapid decat alt soi de Paulownia )
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si Plantare
  • Fertilizator ATONIK – Stimulent de Crestere
  • ASISTENTA GRATUITA

Incepand cu 21.05.2017 suntem gata sa comercializam rasaduri – plante de Paulownia Shantong, soiul cel mai rezistent si productiv pentru Romania. Rasadurile sunt obtinute din Drajoni – Butasi de Paulownia, se poate observa din grosimea plantei ; este foarte rezistenta si gata de plantat direct afara. Rasadurile sunt crescute in Pepiniera noastra din Buzau si va garantam ca veti primi ceea ce comandati : Soiul Paulownia Shantong – care creste cu pana la 40% mai repede decat alte soiuri de Paulownia ).

Pe langa rasadurile de paulownia shantong va oferim gratuit si seminte din soiul Paulownia Tomentosa. Rata de germinare la seminte este de peste 90% daca sunt respectate instructiunile primite in pachet. Fertilizatorul ATONIK – Stimulent de crestere este recomandat sa se dilueze in 2 litri de apa. Intr-un litru de apa se vor pune semintele de germinat, iar celalalt litru se vor face 2 stropiri la interval de cateva saptamani ( Instructiuni puse la dispozitia clientului doar telefonic in momentul receptionarii produselor ).

Paulownia Shantong este soiul recomandat in zonele unde temperatura minima poate ajunge pana la -25 grade. Soiul Shantong este un hibrid obtinut din Paulownia Tomentosa x Paulownia Fortunei. Inmultirea poate fi facuta atat prin seminte, cat si prin drajoni sau butasi.

RETINETI : PACHETUL CONTINE 10 BUCATI DE RASADURI DE PAULOWNIA SHANTONG, IAR PRETUL ESTE DE 100 LEI ( 10 LEI BUCATA ).

Avantajele soiului Paulownia Shantong :

  • Rezistenta la seceta si inghet
  • Rezistenta la boli si daunatori
  • Calitate foarte buna a lemnului
  • Adaptabil pe orice sol din Romania
  • Crestere mai rapida cu pana la 40% comparativ cu Tomentosa, Elongata

Paulownia a capatat o importanta deosebita in Romania datorita vitezei de crestere ridicate ” Creste intr-un an cat altii in 10″. Calitatea lemnului este foarte asemanatoare cu nucul, pretul fiind foarte apropiat. Daca in urma cu 4 ani cand ne chinuiam sa promovam Paulownia, acum aproape in fiecare judet cel putin 1 hectar de pamant este acoperit cu Paulownia.

Ce este Paulownia ? Un arbore revolutionar care creste intr-un an cati altii in zece. Datorita existentei acestui arbore putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata o inaltime de pana la 15-20 metri ( 3-4 ani ). Astfel putem acoperi nevoia de lemn fara sa mai fie nevoie sa distrugem padurea. 

Pentru a afla toate informatiile in timp real despre magazinul nostru va recomandam sa urmarimi pagina de facebook http://www.facebook.com/paulowniaseminte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.