Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Elongata Goji Mimosa Pudica 104 celule *** Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor

Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Elongata Goji Mimosa Pudica 104 celule *** Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor

Prețul inițial a fost: 5,00 lei.Prețul curent este: 4,00 lei.

Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Goji Mimosa Pudica 104 celule *** Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor are 104 celule pe o singura tavita. Tava este realizata dintr-un material moale.

Stoc epuizat

Compare

Descriere

Tavile Alveolare comercializate, sunt utilizate in special pentru rasaduri si plante pentru paulownia, goji sau mimosa pudica. Ele pot fi folosite si pentru legume si flori, dar si pentru semanarea directa. Tavile sunt dintr-un material plastic moale, cauciucat, care permite utilizarea pe o perioada indelungata, dar si dintr-un material rigid care este necesar pentru semanarea automata cu masini speciale de semanat

Din pacate, o afacere cu pueti de paulownia implica anumite costuri  in functie de necesitati. Costurile pentru o astfel de alveolara in magazine specializate, pot ajunge pana la 7-8 lei. Noi comercializat aceste tavi la pretul este 4 lei, special folosite chiar de noi pentru rasaduri de paulownia, goji sau mimosa pudica. Dupa aproximativ o luna, plantutele se pot muta din alveolare in paharute de unica folosita, pentru a evita costurile mari. Gama larga de tavite acopera toate necesitatilor tuturor culturilor, dar pentru fiecare cultura si sezon semanarea se presteaza in anumite tavite, in functie de tipul de cultura, sezonul sau varsta rasadului. 

Tava Alveolara Pentru Rasaduri de Paulownia Tomentosa si Elongata Goji Mimosa Pudica 104 celule ***Suficienta pentru dezvoltarea rasadurilor are 104 celule pe o singura tavita. Ea este realizata dintr-un material moale, care permite scoaterea rasadului intr-un mod foarte usor. Ele pot fi folosite pe o perioada indelungata, datorita materialului din care sunt confectionate. Celulele sunt conice si au urmatoarea structura : 

Produs

Inălţime

Lăţime

Lungime

Diametru celulă

Volum celulă

EPE/104

4,5 cm

30 cm

50 cm

3,1 cm

24 ml

Tavile comercializate de noi sunt folosite in special pentru plantarea semintelor de paulownia tomentosa sau elongata. De asemenea se pot rasadii si seminte de flori sau de legume. Acest produs este testat de noi si este cel mai des folosit, printre toti oamenii care se ocupa de afacerea paulownia. 

****Principalul avantaj al acestor tavite, il reprezinta utilizarea pentru semanarea directa pentru mai multe culturi, care pot fi tinute mai mult timp pana sa fie repicate. Ele au o adancine de 4.5 cm cu un numar de aproximativ 650 de plantute /m2. Oamenii pot castiga bani intr-un mod foarte usor, dar inainte de asta trebuie sa isi foloseasca mintea si sa investeasca foarte putin. 

!!!! O investitie cat mai mica aduce de cele mai multe ori un profit pe masura. Alveolarele pentru rasaduri au o calitate foarte buna si sunt dedicate pentru semanarea semintelor de paulownia tomentosa sau elongata, pana in faza de repicare. Procedura este foarte simpla, datorita materialului din care sunt confectionare aceste tavite. Dimensiunea acestora permit economisirea unui spatiu important, mai ales pentru cei care doresc sa produca peste 1000 de plantute. Nu cred ca va dati seama ce inseamna 1000 de plantute. 

Dimensiunea tavitelor este una optima care permite dezvoltarea a cat mai multor rasaduri de paulownia, dar si legume sau flori. 

Oamenii au tendinta de a exagera la capitolul dimensiune, iar atunci cand se vad in fata faptului implinit regreta, pentru ca nu au cum sa renunte la o parte din plantatie. Fara prea multe eforturi, aceste tavite vin in ajutorul persoanelor care vor sa economiseasca timp si bani, atat pentru repicat, cat si pentru dimensiune

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.