1000 Seminte Goji Berry Ningxia ( Fructifica Dupa Primul An ) + Instructiuni de Germinare si Plantare *** TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA SAU FAN COURIER

1000 Seminte Goji Berry Ningxia ( Fructifica Dupa Primul An ) + Instructiuni de Germinare si Plantare *** TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA SAU FAN COURIER

35,00 lei

Goji Berry este un fruct la mare cautare in Romania datorita beneficiilor sale miraculoase asupra organismului. Semintele de goji sunt vandute in pachete cu 1000, sigilate insotite de factura si instructiuni de germinare goji berry

Compare

Descriere

Goji Berry este un fruct la mare cautare in Romania datorita beneficiilor sale miraculoase asupra organismului. In momentul de fata goji este vandut in marile magazine precum Kaufland, Carrfour, Profi, precum si in farmacii. Ele se vand in mare parte sub forma de fructe uscate, pentru ca au un continut bogat in vitamine, minerale si uleiuri esentiale.

Dupa multe studii efectuate de diferiti cercercatori s-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma regulat aceste fructe de goji, ajung sa traiasca mai mult, dar in acelas timp sa fie mai sanatosi. Goji mai poate fi inalnit si in iaurturi, ceauri sau in diferite mancaruri.

Compoziţia fructelor Goji uscate (la 100g)

  • Element Valoare Pondere în norma zilnică
  • Energie 1461 kJ 17%
  • Proteine 12,1 g 24%
  • Carbohidraţi 57,82 g 60%
  • Grăsimi 0,73 g 1%
  • Fibre 7,78 g 43%

Iata cateva din efectele sale terapeutice pentru consumatorii acestui fruct :

  • Imbunatateste circulatia sangvina
  • Ofera o cantitate de energie in plus
  • Imbunatateste sistemul imunitar
  • Incetineste procesul de mbatranire prin cantitatile mari de antioxitanti. Este situat in pe locul 1 la acest proces.
  • Contine fitonutrienti care inhiva peroxidarea lipidelor.

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de fructele de Goji, va recomandam sa consumati minim 20-30 grame pe zi. Indicat este sa le consumati dimineata, pe stomacul gol.

Semintele de goji berry comercializate de noi sunt seminte care asigura o rata de germinare de aproximativ 80%. In pachetul primit, veti regasi si instructiunile de germinare si plantare. Livrarea se face prin Posta Romana, cat si prin Fan Courier. In situatia in care doriti un pachet, care sa cuprinda si seminte de paulownia puteti alege : 1000 Seminte Goji Berry ( Fructifica dupa primul an ) + 500 Seminte Paulownia Tomentosa. Factura se genereaza automat de magazinul nostru si este trimisa automat pe adresa de mail mentionata in comanda.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE DE LA FIRMA NOASTRA, VA RUGAM SA NE CONTACTATI LA PAGINA CONTACT DE PE SITE, UNDE SA NE DETALIATI PROBLEMA. IN CEL MAI SCURT TIMP O SA O REZOLVAM.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.