500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI FERTILIZATOR ATONIK

500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI FERTILIZATOR ATONIK

Prețul inițial a fost: 70,00 lei.Prețul curent este: 60,00 lei.

Seminte Paulownia Romania va pune la dispozitie un pachet promotional format din seminte de paulownia din speciile : Tomentosa, Elongata si Shantong, respectiv seminte de goji berry, seminte de lavanda angustifolia, seminte de mimosa pudica.

Compare

Descriere

Pachetul include :

 • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
 • 500 – 700 Seminte Paulownia Elongata
 • 500 – 700 Seminte Paulownia Shantong
 • 100 – 120 Seminte Goji Berry
 • 100 – 120 Seminte Lavanda Angustifolia
 • Instructiuni de germinare
 • Fertilizator ATONIK
 • ASISTENTA GRATUITA

Seminte Paulownia Romania va pune la dispozitie un pachet promotional format din seminte de paulownia din speciile : Tomentosa, Elongata si Shantong, respectiv seminte de goji berry, seminte de lavanda angustifolia, seminte de mimosa pudica. ACEST PACHET BENEFICIAZA DE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE, FERTILIZATOR ATONIK SI ASISTENTA GRATUITA.

In acest moment stocul nostru este suficient pentru comenzile anului 2016. Semintele achizitionate de pe site-ul nostru sunt seminte proaspete, rata de germinare este situata intre 90-95 %. O sa primiti instructiuni de germinare si pentru lavanda, goji berry si paulownia.

Paulownia a capatat in ultima perioada in Romania o importanta deosebita, atat pentru calitatea lemnului – productia de cherestea, cat si pentru lemn de foc. Cele 3 soiuri de paulownia sunt recomandate pentru : cherestea – Paulownia Elongata, Lemn de foc – Paulownia Tomentosa. Soiul Paulownia Shantong este considerat in acest moment cel mai bun si mai calitativ soi de Paulownia :

 • Creste cu pana la 40% mai repede, comparativ cu orice soi de Paulownia.
 • Rezista pana la o temperatura de -27 grade.
 • Rezista la seceta.
 • Calitate foarte buna a lemnului.
 • Rezista la boli si insecte daunatoare.
 • Se poate adapta pe orice sol.

Caracteristica de baza in ceea ce priveste arborele de Paulownia este ca are o crestere extrem de rapida : pana la 6 metri intr-un an cand este tanar si poate ajunge la inaltimi de 12-25 de metri. Radacina este verticala si atinge 9-10 metri. De asemenea latimea coroanei poate depasi 10 metri.

De ce oferim la pachet semintele de goji si lavanda cu paulownia ? Arborele de Paulownia se planteaza la distanta 4×4 metri, 4m intre randuri si 4m intre pomi. Dupa al doilea an intre arbori se pot planta alte culturi : In cazul de fata recomandarea noastra este cultura de goji berry si lavanda angustifolia.

SERVICIUL ASISTENTA GRATUITA ESTE VALABIL INTRE ORELE 17-19 de Luni – Vineri. Daca aveti intrebari cu privire la paulownia, lavanda, goji berry sau mimosa va rugam sa ne contactati. De asemenea ne puteti contacta atat pe numarul de telefon 0768944027, cat si pe Chat Online. 

Instructiuni de germinare a semintelor de paulownia : 

Se amesteca stimulentul de germinare ATONIK cu un litru de apa si se introduce intr-un vas transparent. Se adauga semintele, iar peste acel vas, se pune o folie termo. RETINETI : IN FIECARE ZI DE CEL PUTIN 4 ORI SE VA DESCOPERI FOLIA PENTRU 30-40 DE MINUTE. Timp de 10-14 zile semintele vor germina, dar vor exista seminte care vor intarzia mai multe zile.  Puteti folosi atat tavite alveolare, ghiveci, cat si pahare de unica folosinta.

Recomandat ar fi sa cumparati Turba, o amestecati cu apa, dupa care va ocupati de mutarea semintelor germinare. Cu ajutorul unui varf de creion puteti sa introduceti plantele de paulownia in pamant. […]

Pentru mai multe detalii cu privire la Germinarea semintelor de Paulownia, plantarea acestora cat si intretinerea unei plantatii de paulownia, va rugam sa ne contactati.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare, de aceea lasam sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.