100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Mimosa Pudica + 100 Seminte Paulownia Tomentosa *** COLETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

100 Seminte Goji Berry + 100 Seminte Mimosa Pudica + 100 Seminte Paulownia Tomentosa *** COLETUL CONTINE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE

Prețul inițial a fost: 40,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.

Am lansat o oferta speciala cu seminte goji berry, prin care incurajam toti oamenii sa-si inceapa propria plantatie de goji, mimosa pudica si paulownia, pentru a obtine un profit imens.

Stoc epuizat

Compare

Descriere

Pachetul include : 

Va punem la dispozitie un pachet special, pentru acei oameni care doresc sa inveasca putin si sa obtina un profit imens. Plantatiile de Goji in ultimi ani au evoluat foarte mult, cererea fiind din ce in ce mai mare. Fructele de Goji sunt promovate atat la TV, cat si in farmacii, oamenii au inteles avantajele deosebite oferite de acest arbust.

Am fost contactati de multi oameni care doresc la un pret cat mai mic, seminte de paulownia, goji si mimosa pentru a porni o plantatie pentru fiecare tip. Noi am lansat o oferta speciala, prin care incurajam toti oamenii sa-si inceapa propria plantatie de goji, mimosa pudica si paulownia, pentru a obtine un profit imens.

Asiguram Transport gratuit in Judetul Buzau, livrarea fiind realizata in aceeasi zi la domiciulul clientului. 

Fiecare client va primi in pachetul trimis de noi, instructiunile de germinare care sunt cele mai importante cand dorim sa pornim intr-o afacere. Asiguram asistenta pe toata perioada, de la germinarea semintelor pana la mutarea acestora pe teren.

Goji este folosit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, datorita beneficiilor oferite. Oamenii care consuma aceste fructe, pot ajunge pana la 100 de ani, pentru ca acest fruct ofera o rezistenta impotriva bolilor si incetineste imbatranirea. Alte avantaje oferite de acest fruct de goji sunt intalnite AICI.

Mimosa pudica este o planta incredibila, care isi inchide frunzele cand este atinsa. De asemenea puteti gasi informatii de aceasta planta in produsul nostru : 100 Seminte Mimosa Pudica + 10 Seminte Goji Berry (Lycium Barbarum) **** TRANSPORT GRATUIT PENTRU 500 DE SEMINTE .

Paulownia este arborele cu cea mai mare crestere din lume. In doar 5-6 ani poate ajunge cu brio pana la 15-20m. Va invitam sa vizionati si celelalte produse ale nostre aflate in promitie, pentru semintele de paulownia elongatapaulownia tomentosa si paulownia shantong.

Livram atat prin Posta Romana, cat si prin Curier Rapid. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.