Puieti – Copacei – Arbore Paulownia Shantong la 150-200 cm + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + ASISTENTA GRATUITA + Fertilizator ATONIK *** LIVRARE DOAR PRIN FAN COURIER

Puieti – Copacei – Arbore Paulownia Shantong la 150-200 cm + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + ASISTENTA GRATUITA + Fertilizator ATONIK *** LIVRARE DOAR PRIN FAN COURIER

35,00 lei 25,00 lei

Incepand cu 02.03.2016 suntem gata sa va oferim Puieti de Paulownia Shantong la un pret avantajos, cu o inaltime de 150-200 cm, de cea mai buna calitate. Acest pachet mai cuprinde si seminte de paulownia tomentosa, instructiuni de germinare si plantare.

Stoc epuizat

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 4 Puieti Paulownia Shantong cu o inaltime de 150-200cm
  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Asistenta Gratuita
  • Fertilizator ATONIK
  • Instructiuni de germinare si plantare

Incepand cu 02.03.2016 suntem gata sa va oferim Puieti de Paulownia Shantong la un pret avantajos, cu o inaltime de 150-200 cm, de cea mai buna calitate. Acest pachet mai cuprinde si seminte de paulownia tomentosa, instructiuni de germinare si plantare, asistenta gratuita. Suntem autorizati pentru comercializarea semintelor de paulownia, drajoni de paulownia, puieti de paulownia si tot ce gasiti pe acest site. Colaboram cu Institutul Horticol de cercertare si detinem certificate de calitate, atestate si toata documentatia necesara in acest domeniu.

Comercializam in acest moment doar specia Paulownia Shantong, pentru ca este cel mai rezistent si mai bun soi de Paulownia. Specia Shantong are o crestere extrem de rapida. In China s-au efectuat diferite studii privind rata de crestere a Shantong-ului, in comparatie cu alte soiuri de Paulownia : Elongata sau Tomentosa si s-a ajuns la concluzia ca Paulownia Shantong are o crestere cu pana la 65,89% mai rapida, decat alte soiuri de Paulownia. Diametrul dupa o perioada de 7 ani a ajuns la 35 centimetri. Cresterea rapida scurteaza timpul de exploatare, deci se pot castiga bani intr-un timp mult mai scurt.

In functie de tipul de teren si masurile agricole aplicate, inaltimea unui astfel de puiet poate sa ajunga de la 6 la 9 metri intr-un singur an, iar diametrul intre 4 si 10 centimetri. Creste drept, inalt si dens, mult mai apreciat decat soiurile de Paulownia Elongata sau Paulownia Tomentosa.

Un alt avantaj oferit de acest soi de Paulownia este rezistenta considerabila in conditii nefavorabile – inghet si seceta. Un simplu test in China a aratat ca Paulownia rezista pana la o temperatura de PLUS 36-42 grade si MINUS 25-30 grade.  In Romania acest soi va rezista fara probleme.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.