1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata + Instructiuni de Germinare si Stimulent de Inradacinare ATONIK*** PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA GRATUITA

1000 Seminte Paulownia Shantong + 1000 Seminte Paulownia Tomentosa + 1000 Seminte Paulownia Elongata + Instructiuni de Germinare si Stimulent de Inradacinare ATONIK*** PACHET PROMOTIONAL CU ASISTENTA GRATUITA

100,00 lei

Din cererile clientilor, am realizat un pachet format din toate cele trei tipuri : Paulownia Tomentosa, Paulownia Shantong, Paulownia Elongata, care se presteaza cel mai bine la noi in tara si da rezultate incredibile.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1250 Seminte Paulownia Shantong
  • 1000-1250 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 1000-1250 Seminte Paulownia Elongata
  • Instructiuni de germinare si plantare
  • Stimulent de inradacinare ATONIK

Avem placerea de a va anunta ca magazinul nostru a vandut in Romania cantitati uriase de seminte de paulownia, iar majoritatea clientilor nostri detin in momentul de fata plantatii cu PAULOWNIA. Din cererile clientilor, am realizat un pachet format din toate cele trei tipuri : Paulownia Tomentosa, Paulownia Shantong, Paulownia Elongata, care se presteaza cel mai bine la noi in tara si da rezultate incredibile.

In Romania culturile de Paulownia au inceput sa prinda viata, tot mai multi oameni aleg sa inveasca in semintele de paulownia, pentru ca este o afacere care da rezultate din primii ani.

Arborii de Paulownia au fost cultivati in China timp de 2000-2500 de ani. Este un arbore nativ din China, dar in alte parti precum Koreea si Japonia. Se estimeaza ca 2.5 milioane de hectare de terenuri agricole si centuri de adapost din China sunt acum plantate cu arbori de Paulownia. Din aceste plantatii se obtin 10 milioane de metri cubi de busteni in fiecare an.

Caracteristica de baza in ceea ce priveste arborele de Paulownia este ca are o crestere extrem de rapida : pana la 6 metri intr-un an cand este tanar si poate ajunge la inaltimi de 12-25 de metri. Radacina este verticala si atinge 9-10 metri. De asemenea latimea coroanei poate depasi 10 metri.

Florile sunt produse primavara devreme in buchetele lungi de 10-30 cm, cu o corola tubulara ce seamana cu cele de liliac sau castan. Culorile variaza dintre mov la vrem, in functie de soi. Florile sunt foarte parfumate si atrag albinele la nectarul loc abundent.

Semintele germineaza repede si cresc rapid atunci cand conditiile sunt favorabile. Ele au nevoie de umiditate suficienta si lumina directa a soarelui pentru dezvoltarea unor rasaduri bune.

RETINETI :

Pentru a creste cu succes Paulownia este nevoie sa respectati cateva reguli simple :

  • Cultura sa fie aparata de buruieni, cel putin pana la stabilizarea plantatiei
  • Evitati plantarea in timpul perioadelor cu temperaturi extreme
  • Plantarea sa se faca in soluri bine drenate
  • Sa beneficieze de o buna fertilizare pentru a creste cat mai rapid
  • Sa i se asigure necesarul de apa in timpul verii
  • Sa aplicati taieri specifice pentru a obtine o buna productie de lemn.

Iata cateva avantaje oferite de magazinul Paulownia Seminte : 

  1. Recomandare in alegerea speciei potrivite pentru locatia dumneavoastra.
  2. Seminte de cea mai buna calitate cu o rata de germinare de peste 90%.
  3. Toate semintele comercializate de noi detin Certificat Fitosanitar si Certificat de Calitate.
  4. La orice pachet comandat veti primi ASISTENTA GRATUITA PE TOATA PERIOADA si Stimulentul de inradacinare ATONIK care nu trebuie sa lipseasca niciodata pentru germinarea semintelor. 
  5. Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic.
  6. CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA. 
  7. Timp mic de livrare al produselor : Posta Romana : 2-3 zile, Fan Courier : O ZI.
  8. Comenzile sunt expediate in aceeasi zi, cand este facuta comanda. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE LIVRATE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI  IN CEL MAI SCURT TIMP O SA VA CONTACTAM PENTRU DETALII. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.