Butasi Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si STIMULENT DE INRADACINARE ATONIK *** LIVRAREA SE FACE DOAR PRIN FAN COURIER

Butasi Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si STIMULENT DE INRADACINARE ATONIK *** LIVRAREA SE FACE DOAR PRIN FAN COURIER

Prețul inițial a fost: 20,00 lei.Prețul curent este: 10,00 lei.

Paulownia Tomentosa este soiul recomandat pentru lemn de foc. Promotional, va oferim la un pret special, un pachet cu 10 butasi de paulownia tomentosa + 500 de seminte de paulownia, instructiuni de germinare si plantare si substanta pentru inradacinare.

Stoc epuizat

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 10 Butasi Paulownia Tomentosa
  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni de Germinare si Plantare Butasi
  • Stimulent de Inradacinare ATONIK

Paulownia Tomentosa este soiul recomandat, tuturor celor care doresc sa-si infiinteze o plantatie pentru lemn de foc sau pentru albine. Promotional, va oferim la un pret special, un pachet cu 10 butasi de paulownia tomentosa + 500 de seminte de paulownia, instructiuni de germinare si plantare, bineinteles si substanta pentru inradacinare ATONIK.

Recomandam celor care doresc sa-si infiinteze o astfel de plantatie sa fie foarte atenti in ce zona il cultiva : acesta rezista pana la -25 grade. Nu este un soi care necesita foarte multa apa, dar trebuie analizat la ce adancime se afla panza freatica, pentru a sti exact, cat trebuie tinut sistemul de irigat.

NU UDATI CU ATONIK SEMINTELE DE PAULOWNIA IN FIECARE ZI. ACESTEA SE VOR USCA DUPA O SAPTAMANA. RECOMANDAM SA UDATI CU APA, IAR ODATA LA 4-5 ZILE SA PULVERIZATI USOR CU ATONIK.

Paulownia este singurul soi care are o crestere foarte rapida. Nu este nevoie sa mai veniti si cu alti stimulenti. In doar 4-5 ani puteti sa obtineti un arbore de peste 20 metri. Acest lucru este interpretabil, conteaza foarte mult solul. Avem clienti care au inregistrat de exemplu in doar 2 ani, arbori cu o inaltime de peste 10 metri, dar am intalnit si clienti care in doar 2 ani, au inregistrat o inaltime de doar 6-7 metri. Conteaza enorm de mult solul si sistemul de irigat.

Pentru seminte va recomandam sa urmati urmatoarele instructiuni de germinare : 

Se amesteca stimulentul de germinare ATONIK cu un litru de apa si se introduce intr-un vas transparent. Se adauga semintele, iar peste acel vas, se pune o folie termo. RETINETI : IN FIECARE ZI DE CEL PUTIN 4 ORI SE VA DESCOPERI FOLIA PENTRU 30-40 DE MINUTE. Timp de 10-14 zile semintele vor germina, dar vor exista seminte care vor intarzia mai multe zile.  Puteti folosi atat tavite alveolare, ghiveci, cat si pahare de unica folosinta.

Recomandat ar fi sa cumparati Turba, o amestecati cu apa, dupa care va ocupati de mutarea semintelor germinare. Cu ajutorul unui varf de creion puteti sa introduceti plantele de paulownia in pamant. […] Pentru mai multe detalii cu privire la Germinarea semintelor de Paulownia, plantarea acestora cat si intretinerea unei plantatii de paulownia, va rugam sa ne contactati la unui dintre numerele de mai sus.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.