Seminte Paulownia | Puieti lemnificati| Goji| Mimosa Pudica | Afacerea Paulownia

Seminte Paulownia | Puieti lemnificati| Goji| Mimosa Pudica | Afacerea Paulownia

1,00 lei

Pe langa seminte paulownia, puieti lemnificati, rasaduri, mai comercializat si plante de mimosa pudica sau goji. Mimosa pudica este o planta miscatoare, care atunci cand este atinsa isi stinge frunzele.

Stoc epuizat

Compare

Descriere

S-a constatat ca arborele Paulownia este cel mai bun pentru impadurirea rapida a suprafetelor unde nu mai exista nici un pom/copac, datorita capacitatii sale de a creste atat de repede. La inceput nu credeam ca va intra pe piata atat de repede, de aceea dupa ce am auzit de asta am preferat sa mai astept un an. Am ales gresit, pentru ca in decurs de un an am pierdut multi bani, multi colaboratori dorind sa achizitioneze marfa de la mine. Sunt o persoana foarte inventiva, mereu ies din orice situatie de criza. Toate produsele de pe site sunt importante din Germania si au o calitate foarte buna.

Niciodata nu ma asteptam ca Paulownia sa se dezvolte atat de mult si atat de repede in Romania. Cu cateva hectare de pamant si cu o investitie de cateva sute de euro, se pot scoate mi de euro. Nu sunt ca celelalte persoane de pe google care spun sa investesti 5000-10000 de euro si scoti dintr-un singur hectar dublu sau triplu. Nu este nimic adevarat si de aceea va scriu intr-un prim articol pe magazinul online ce reprezinta exact afacerea paulownia.

Cu cateva sute de euro, puteti sa cumparati puieti gata lemnificati la preturi foarte mici, unde sa ii plantati, iar dupa aproximativ 4 ani castigati bani din investitie. Sunt tot felul de pe persoane de pe internet care presupun ca au cea mai buna marfa, ca este separata din nu stiu cate parti. FALS ! Dupa 5-10 ani arborele paulownia produce seminte, poate chiar si mai devreme, iar semintele pot fi folosite.

Intr-un articol viitor vom discuta care este diferenta intre paulownia elongata si paulownia tomentosa, in primul nostru articol dorind doar va sa informez ce avantaj reprezinta aceasta afacere sau pasiune. Pentru unele persoane poate fi considera o afacere, iar pentru altele o bucurie traita cu familia. De ce bucurie ? Pentru ca Paulownia Tomentosa produse flori asemanatoare cu crinul si are un parfum incantator. Ofera umbra si o umezeala foarte buna. Este indicat ca fiecare persoana sa aiba in curte un arbore paulownia, de aceea veti vedea ca vor fi promotii de sarbatori in care vom livra copacei gratuit.

NU ARE NICI O IMPORTANTA DIMENSIUNEA COPACEILOR : Nu va mai luati dupa toti papagalii care vand paulownia la marime, pentru ca oricum ei dupa ce sunt plantati trebuie taiati de la baza.

Nu inteleg cum in zilele noastre afacerile se fac cu o asemenea minciuna. Sunt foarte multe lucruri de spus si de aceea voi prefera ca persoanele interesate sa ma contacteze la numarul de telefon afisat pe site sau prin mail. Incurajez pe toata lumea sa se apuce de o afacere paulownia, pentru ca se pot scoate multi bani, cu o investitie foarte mica.

Cu doar 1000  de euro puteti folosii capaceii pentru jumate/un hectar, totul depinde de distanta intre copacei. Este recomandat distanta de 4 metrii, de aceea in medie se ajunge la aproximativ 1000 de bucati, pentru ca spun unele persoane se pot inregistra pierdeti.

Pe langa seminte paulownia, puieti lemnificati, rasaduri, mai comercializat si plante de mimosa pudica sau goji. Mimosa pudica este o planta miscatoare, care atunci cand este atinsa isi stinge frunzele. Goji de asemenea este fructul intineririi sau fructul tineretii, cum este considerat de unele persoane, pentru ca s-ar spune ca are efecte de antiinbatranire.

In articolele viitoare vom discuta exact despre produsele comercializate de noi. Preturile, consider eu ca sunt cele mai atractive, pentru ca ne aprovizionam direct de la sursa. Germania este o tara foarte buna si de aceea produsele au o calitate foarte buna.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg