500 Seminte Mimosa Pudica + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

500 Seminte Mimosa Pudica + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

Prețul inițial a fost: 100,00 lei.Prețul curent este: 60,00 lei.

Mimosa Pudica este o planta absolut spectaculoasa, care provine din America de Sud. Are capacitatea de a reactiona la stimuli externi : Atunci cand este atinsa, frunzele mimosei pudice se inchid treptat una dupa alta. Seminte Mimosa Pudica

Stoc epuizat

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 500 – 550 Seminte Mimoasa Pudica
  • 100 – 120 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50 – 70 Seminte Goji Berry
  • 50 – 70 Seminte Lavanda Angustifolia
  • Instructiuni de germinare
  • ASISTENTA GRATUITA

Mimosa Pudica este o planta absolut spectaculoasa, care provine din America de Sud. Are capacitatea de a reactiona la stimuli externi : Atunci cand este atinsa, frunzele mimosei pudice se inchid treptat una dupa alta. Mimosa Pudica este o planta arbustiva, cu aspect de arbust din ce in ce mai cautata la noi in Romania.

Mimosa pudica (mimoza) este o specie de plante tropicale din ordinul Fabales, familia Fabaceae, subfamilia „Mimosoideae”. Mimoza crește sub formă de tufe, are o tulpină lemnoasă și frunzele lenticulare se prind perechi. Caracteristic plantei este reflexul de apărare: la atingerea plantei, scăderea temperaturii sau lipsei de lumină frunzele se restrâng. De aici provine zicala „sensibil ca o mimoză” sau în limba engleză „Touch-mee-not” (Nu mă atinge). Mimosa pudica provine din America de Sud. Ea trăiește atât în păduri cât și cultivată în grădinile din Europa. Pentru prima oară semințe de mimoză au fost aduse în Europa de botanistul englez Joseph Banks.

ATENTIE : Nu trebuie sa se repete de foarte multe ori atingerea plantei, deoarece planta se poate epuiza.

Florile Mimosei Pudica sunt rozsferice, iar perioada de inflorire este vara. Ingrijirea acestei plante nu este deloc complicata, dar trebuie sa stiti ca in primul rand iubeste foarte mult caldura si locurile insorite. Temperaturile de aproximativ 25-30 de grade sunt perfecte pentru o buna dezvoltare. Se va mentine pamantul umed, pulverizand din cand in cand cu apa de la temperatura camerei.

Pamantul recomandat pentru Mimosa Pudica este FloraSol sau FloriSol, pamant care poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 5-10 lei ( depinde de cantitatea cumparata 5 – 10 litri ) din Praktiker, Kaufland sau Carrfour.

Promotional la pachetul cu 500 seminte mimosa pudica va oferim si seminte de goji berry, seminte de lavanda si seminte de paulownia. Pentru toate aceste seminte, va oferim instructiuni pentru germinare si asistenta gratuita.

Paulownia 

Ce este Paulownia ? Este in arbore al viitorului care va asigura in urmatorii ani cea mai mare nevoie de lemn pentru intreaga lume. De origine Chineza, dar un arbore absolut miraculos, pentru simplu fapt ca are o putere de crestere incredibila : in doar cativa ani creste cati alti in 10.

Paulownia a capatat o popularitate ridica datorita cresterii sale rapide, in numar 6 luni se poate inregistra o inaltime de 2-3 metri si 4-6 cm in diametru. Mai este cunoscut si pentru florile superbe de culoare mov sau alb, frunzele mari, dar si pentru lemnul pe care il ofera : usor, rezistent si usor de prelucrat.

Goji Berry

Goji este folosit in medicina traditionala de peste 2000 de ani, datorita numeroaselor beneficii oferite. S-a ajuns la concluzia ca oamenii care consuma fructele de goji, ajung sa traieasca mai mult, mai sanatos pana la 100 de ani. Ele sunt consumate atat ca fructe uscate, ceaiuri sau chiar in mancaruri. In farmaciile din Romania pot fi gasite la preturi foarte mari, de aceea magazinul nostru ofera tuturor posibilitatea de a-si realiza propria plantatie de Goji. 

Lavanda Angustifolia

Lavanda ( Levantica ) este considerata un arbust de talie mica, cu frunze vesnice verzi, chiar si iarna de obicei de culoare verde-argintiu, dar putem gasi si soiuri cu frunze verzi sau  frunze argintii. Ating maturitatea la numai 2-3 ani si supravietuiesc pana la 50 de ani. In Vestul Europei, intalnim plantatii de peste 100 de ani, deci rata de supravietuire a plantei este foarte mare. Tipul care se potriveste cel mai bine in Romania si rezista fara probleme peste iarna este Lavanda angustifolia, respectiv cea cu frunza ingusta. Unii o numesc si lavanda englezeasca, dar noi o denumim lavanda cu frunza ingusta.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.