5000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE ATONIK SI INSTRUCTIUNI

5000 Seminte Paulownia Elongata + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 500 Seminte Paulownia Shantong + 50 Seminte Goji Berry + 50 Seminte Lavanda Angustifolia *** PACHETUL INCLUDE SUBSTANTA GERMINARE ATONIK SI INSTRUCTIUNI

200,00 lei

Diferenta dintre Paulownia Tomentosa, Elongata si Shantong, consta in calitatea lemnului. Este recomandat sa fie folosit soiul Paulownia Elongata si Paulownia Shantong pentru productia de lemn – cherestea, mobila. Paulownia Tomentosa este recomandat

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 5000 – 5500 Seminte Paulownia Elongata
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 500 – 700 Seminte Paulownia Shantong
  • 50 – 70 Seminte Goji Berry
  • 50 – 70 Seminte Lavanda Angustifolia

Seminte Paulownia Elongata va ofera un pachet promotional cu mai multe seminte pentru a acoperi o suprafata de pana la 5 hectare. Paulownia continua sa fie promovata la radio, tv sau in ziare ca fiind ” Arborele Viitorului „. Apar pe zi ce trece plantatii in intreaga tara, spre bucuria noastra. Clientii sunt tot mai multumiti de rezultatele obtinute si de pretul foarte mic pentru achizitionarea semintelor, puietilor si butasilor de paulownia de la magazinul PaulowniaSeminte.Com .

Serviciul ASISTENTA GRATUITA este valabil pentru orice produs comandat, atat pentru germinarea semintelor de paulownia, goji, mimosa sau lavanda, cat si pentru cultivare, plantare, taieri sau comercializare.

Se pare ca s-a ajuns si in Guvern discutia cu Paulownia si chiar se vor da Fonduri pentru cultivarea acestui arbore. Toata documentatia de care aveti nevoie, poate fi oferita de magazinul nostru doar la solicitarea clientului. Din cauza concurentei, nu oferim instructiuni scrise decat pentru germinarea semintelor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic, prin intermediul serviciului ASISTENTA GRATUITA.

Diferenta dintre Paulownia Tomentosa, Elongata si Shantong, consta in calitatea lemnului. Este recomandat sa fie folosit soiul Paulownia Elongata si Paulownia Shantong pentru productia de lemn – cherestea, mobila. Paulownia Tomentosa este recomandat a fi pus pentru infrumusetare si lemn de foc. 

Ce este Paulownia ? Un arbore revolutionar care creste intr-un an cati altii in zece. Datorita existentei acestui arbore putem aduce padurea in starea ei naturala in doar 3-4 ani. Paulownia inregistreaza in primii ani de viata o inaltime de pana la 15-20 metri ( 3-4 ani ). Astfel putem acoperi nevoia de lemn fara sa mai fie nevoie sa distrugem padurea. 

Paulownia a capatat o popularitate ridica datorita cresterii sale rapide, in numar 6 luni se poate inregistra o inaltime de 2-3 metri si 4-6 cm in diametru. Mai este cunoscut si pentru florile superbe de culoare mov sau alb, frunzele mari, dar si pentru lemnul pe care il ofera : usor, rezistent si usor de prelucrat. 

Iata cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia :

1. Paulownia este un arbore meliefer – Mierea este aromata, de culoare deschisa si se poate compara cu mierea de salcam.
2. Are o mare capacitate de fixare si stabilizare a solului – Previne eroziunea solului, il ecologizeaza, permite protectia sistemelor subterane de apa si ii imbunatateste calitatile.
3. Absoare o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera – Poate absorbi pana la 1200 tone de CO2/an, echivalentul a 100.000 Km parcursi de un autoturism.

Pentru a afla toate informatiile in timp real despre magazinul nostru va recomandam sa urmarimi pagina de facebook http://www.facebook.com/paulowniaseminte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.