Butasi Paulownia Shan tong ( Shantong ) Creste cu pana la 40% mai repede decat Paulownia Elongata Sau Tomentosa + Bonus 500 Seminte Paulownia Tomentosa PLUS RADISTIM STIMULENT DE INRADACINARE PREMIUM

Butasi Paulownia Shan tong ( Shantong ) Creste cu pana la 40% mai repede decat Paulownia Elongata Sau Tomentosa + Bonus 500 Seminte Paulownia Tomentosa PLUS RADISTIM STIMULENT DE INRADACINARE PREMIUM

30,00 lei 20,00 lei

Avem placerea de a va anunta ca avem disponibil din luna Mai 2014 Butasi de Paulownia Shan Tong. Pretul este unul de producator, fara comisioane si adaos comercial, pentru ca dorim sa oferim tuturor posibilitatea in anul 2014 sa achizitioneze butasi .

Compare

Descriere

Avem placerea de a va anunta ca avem disponibil din luna Mai 2014 Butasi de Paulownia Shan Tong. Pretul este unul de producator, fara comisioane si adaos comercial, pentru ca dorim sa oferim tuturor posibilitatea in anul 2014 sa achizitioneze butasi de paulownia la cel mai mic pret. Oferta este valabila pana in luna Iulie, dupa care vor costa 40-50 de lei bucata. Livram atat prin Fan Courier, cat si prin Posta Romana, respectiv Prioripost.

PRETUL ESTE PE BUCATA.

Paulownia Shan Tong este un arbore din categoria Paulownia, mai exact un hibrid obtinut din Paulownia Tomentosa si Furtunei. De-a lungul timpului s-au realizat numeroase teste, pentru a realiza o specie de paulownia, care sa reziste la frig si la seceta. Astfel, prin aparitia acestei specii, au fost rezolvate cele doua probleme : inghetul, mai exact acest arbore de Paulownia rezista pana la -30 grade celsius si rezistenta la seceta, care este un factor care de cele mai multe ori distruge tot. Prin rezolvarea acestor doua probleme, s-a ajuns la concluzia ca Paulownia creste cu pana la 40% mai repede, decat orice alta specie de Paulownia.

Vom enumera cateva dintre avantajele oferite de acest arbore Paulownia :

Rezistenta la boli si alte insecte daunatoare

Insectele, cariile sau alte vietati subterane de cele mai multe ori pun in pericol dezvoltarea normala a arborelui Paulownia. Pentru ca este rezistenta la boli si la insectele daunatoare,  Paulownia Shantong are o cresterea rapida, dar si unrandament ridicat in productia de Lemn.

Creste mai rapid cu aproximativ 40% comparativ cu alte soiuri de Paulownia

In multe reviste este prezenta urmatoarea afirmatie : Paulownia ajunge la maturitate in 4 ani cu 20 de metrii inaltime. Aceasta este doar o strategie de marketing, niciodata nu veti ajunge la aceasta performanta folosind Paulownia Elongata sau Tomentosa. Fiind descoperita soiul Paulownia Shantong, acum este posibil ajungerea la maturizare in 4 ani in Romania. S-au realizat bineinteles mai multe teste de-a lungul timpului in mai multe zone ale lumii si s-a ajuns la concluzia ca Paulownia Shantong are o crestere foarte rapida in comparativ cu orice alt tip de Paulownia. Daca Paulownia Elongata creste cel mai repede la aproximativ 2-3 ani, Paulownia Shantong are cresterea cea mai rapida din primul an de viata.

Rezista la seceta puternica

Stim cu totii cat de importanta este rezistenta la seceta, din cauza schimbarilor climatice care au loc in tara noastra. Din pacate multe culturi nu mai ajung la maturitate, dar multumita acestui soi de Paulownia Shantong, el este rezistent la seceta puternica, de unde si cresterea rapida comparativ cu celelalte tipuri de Paulownia. Nu numai ca rezista la seceta puternica, dar este imun la frig pana la temperatura de aproximativ -30%. Cresterea mai rapida ii asigura acestui arbore o imunitate ridica, de unde si rezistenta deosebita.

Cherestea de cea mai buna calitate

Pentru 90% din cei care achizitioneaza acesti arbore de Paulownia, aleg sa o faca pentru obtinerea unui profit ridicat din vanzarea de cherestea. Din pacate, nu toti ajung pana la maturizare pentru ca nu au sprijinul necesar. Echipa noastra Paulownia Seminte va ofera Asistenta pe toata perioada plantatiei, fara nici o taxa. Acum, arborele Paulownia Shan Tong este mult mai rezistent in comparatie cu Tomentosa sau Elongata, deci rata de esec este mult mai mica.

Calitatea lemnului de Paulownia este mult mai buna si ofera numeroase beneficii atat materiale, cat si financiare. Fiind un hibrid obtinut din Paulownia Tomentosa si Fortunei, calitatea lemnului este una incredibila, fara multe noduri sau distrugeri in lemn.

Va oferim la pretul de numai 20 LEI ( OFERTA VALABILA PANA IN DATA DE 20 IULIE 2014 ) Butasi de Paulownia Shan Tong + Stimulent inradacinare RADISTIM + 300 Seminte de Paulownia Tomentosa.

De asemenea avem disponibile si Seminte de Paulownia Shan Tong la pretul de 50 lei plus bonusurile aferente, in seminte de paulownia elongata, paulownia tomentosa, mimosa pudica si goji berry. De asemenea la orice pachet achizitionat primiti si substanta de germinare. 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.