Ghiveci Patrat 7x7x8 CM – Pentru Paulownia, Goji Berry, Lavanda *** PANA LA O CRESTERE DE 10-15CM – TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA SAU FAN COURIER

Ghiveci Patrat 7x7x8 CM – Pentru Paulownia, Goji Berry, Lavanda *** PANA LA O CRESTERE DE 10-15CM – TRANSPORT PRIN POSTA ROMANA SAU FAN COURIER

0,75 lei 0,25 lei

Magazinul Paulownia Seminte va ofera promotional ghivece patrate la un pret avantajos. Plantele de Paulownia pot fi pastrate in aceste recipiente, pana in momentul plantarii definitive in camp. Recomandam pastrarea pana la maxim 10-15 cm inaltime.

Compare

Descriere

Magazinul Paulownia Seminte va ofera promotional ghivece patrate la un pret avantajos. Plantele pot fi pastrate in aceste recipiente, pana in momentul plantarii definitive. Recomandam pastrarea pana la maxim 10-15 cm inaltime.

Ghivecele sunt fabricate din polipropilena, cu o rezistenta mare in timp, care pot fi reutilizate. Au marginile rotunjite, fara terminatii ascutite. Foarte buna din punct de vedere al economisitului de spatiu. Datorita formei si structurii este asigurat fluxul necesar de apa optimã datoritã interiorului ridicat.

Comanda minima este de 100 bucati. 

Cu ajutorul acestor ghivece, puteti pastra rasadul de paulownia, de la inceput, pana in momentul mutarii in camp. Cu o investitie minima, puteti sa obtineti un profit urias. Asiguram ASISTENTA in vederea infiintarii unei Plantatii cu Paulownia, atat din punct de vedere al intretinerii, cat si din punct de vedere obtinerii unui profit. Ghivecele sunt utilizate de clientii nostri, in proportie de 90%, pentru Paulownia si Lavanda.

De ce am hotarat comercializarea acestor Ghivece ? Nu este normal ca un ghiveci sa fie comercializat in magazine sau pe internet la pretul de 1 leu bucata. Noi va putem oferi acest produs la un pret mult mai mic, de 0.5 lei pe bucata.

Pentru plantarea de Paulownia, pe o suprafata de un hectar sunt necesare 600 de bucati de Paulownia. Va recomandam sa achizitionati pachetele promotionale la 20 lei cu 1000 Seminte Paulownia Tomentosa, Elongata sau Shantong ( vezi oferta aici ).

Incepand cu anul 2016, vom putea comercializa Rasaduri de Paulownia la pretul de 2 lei pe bucata. Vom asigura transport in toata tara si o garantie de 1-2 ani. Va rugam sa ne contactati daca doriti sa colaborati cu societatea noastra, in vederea comercializarii lemnului de Paulownia, a rasadurilor sau a puietilor.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.