GRATIS 100 Seminte de Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si ASISTENTA GRATUITA*** PACHETUL INCLUDE TRANSPORTUL GRATUIT

GRATIS 100 Seminte de Paulownia Tomentosa + Instructiuni de Germinare si ASISTENTA GRATUITA*** PACHETUL INCLUDE TRANSPORTUL GRATUIT

Va oferim gratis 100 de seminte de paulownia tomentosa + instructiuni de germinare pentru a va dovedi calitatea deosebita a semintelor noastre. Detinem certificat fitosanitar pentru toate tipurile de seminte intalnite pe acest magazin online.

Compare

Descriere

Va oferim gratis 100 de seminte de paulownia tomentosa + instructiuni de germinare pentru a va dovedi calitatea deosebita a semintelor noastre. Detinem certificat fitosanitar pentru toate tipurile de seminte intalnite pe acest magazin online, veti primi de asemenea si bon fiscal si o carte de vizita unde ne puteti contacta de LUNI pana VINERI intre orele : 9-17. Personalul nostru calificat este gata de orice moment sa va dea raspuns la orice fel de intrebare cu privire la paulownia, goji sau mimosa pudica.

OFERTA ESTE VALABILA NUMAI ODATA, PENTRU FIECARE PERSOANA SI NUMAI UN PACHET. DACA ATI COMANDAT DEJA UN PACHET DE PAULOWNIA, NU VA PUTEM OFERI GRATIS SEMINTELE. 

Am intalnit persoane care se indoiau de firma noastra. Acum, special pentru acestia am lansat produsul cu ZERO TAXE, 100 de seminte de paulownia tomentosa cu livrare gratuita prin POSTA ROMANA. Dorim sa incurajam toti clientii nostri sa cultive paulownia, atat pentru salvarea mediului inconjurator, cat si pentru o afacere. Profitul pentru o astfel de plantatie de paulownia, poate fi foarte mare.

ANUNT : INCEPAND DIN ANUL VIITOR, VOM FI GATA SA CUMPARAM RASADURI, PUIETI SI BUTASI DE LA CLIENTII NOSTRI. PENTRU A DOVEDI CA SUNTETI CLIENTI DE-AI NOSTRI, VA RUGAM SA NE ARATATI BONUL FISCAL CUMPARAT DE LA NOI. 

Piata noastra de desfacere va fi la nivel international, iar noi vom fi gata sa va ajutam cu vanzarea lemnului de paulownia din soiurile : tomentosa, elongata si shantong, cat si lavanda, goji si mimosa pudica.

Multumita voua, afacerea noastra continua sa creasca si sa fie in top, atat in Romania, cat si in toata Europa. Din data de 10,06,2014 exportam in toata lumea seminte, cat si butasi si puieti lemnificati.

Semintele de Paulownia comercializate de noi depasesc 90% rata de germinare, instructiunile le veti primi atat telefonic, cat si in pachetul primit de la noi. Din cauza micilor comercianti, care incearca sa ne fure atat tehnologia, cat si semintele, am luat hotararea ca toate informatiile cu privire la plantatiile de paulownia sa fie oferite NUMAI TELEFONIC. 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.