500 Seminte Paulownia Tomentosa Plus Instructiuni Germinare si Fertilizator ATONIK *** LIVRARE PRIN POSTA ROMANA SI ASISTENTA GRATUITA

500 Seminte Paulownia Tomentosa Plus Instructiuni Germinare si Fertilizator ATONIK *** LIVRARE PRIN POSTA ROMANA SI ASISTENTA GRATUITA

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 30,00 lei.

Semintele de Paulownia Tomentosa vin ambalate in pungi sigilate cu fermoar, oferind posibilitatea clientilor sa planteze cate seminte doresc. Intr-o perioada de numai 8 luni magazinul nostru a vandut in toata Romania.

Compare

Descriere

Pachetul include : 

  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • Instructiuni Germinare
  • Fertilizator ATONIK
  • Asistenta Gratuita

Semintele de Paulownia vin ambalate in pungi sigilate cu fermoar, oferind posibilitatea clientilor sa planteze cate seminte doresc. Intr-o perioada de numai 8 luni magazinul nostru a vandut in toata Romania, numerosi clienti detin propria plantatie si chiar vand din productia proprie butasi si drajoni. Am venit cu inca o oferta pentru clientii nostri, oferind la numai 10 lei 500 de seminte de paulownia tomentosa, instructiuni de germinare si fertilizatorul Atonik. Bineinteles ca fiecare client primeste asistenta gratuita pe toata perioada.

Pentru clientii din judetul Buzau asiguram transport gratuit pe o raza de 10 km. 

In primavara anului viitor vom putea fi capabili sa vindem pana la 5000 de plantute de paulownia, atat drajoni, butasi, cat si puieti de paulownia. Rasadurile le vom vinde dar numai pentru o perioada scurta de timp. Semintele de paulownia vor putea fi disponibile in continuare, calitatea acestora fiind in continoare foarte mare : RATA DE GERMINARE DE PANA LA 90%.

Clientii din intreaga lume se vor putea bucura de serviciile si produsele noastre, in numai cateva luni vom putea fi calabili sa vindem in orice tara, iar preturile vor fi mici, iar transportul gratuit. Totul pentru a realiza o piata de desfacere cu mari producatori de paulownia, oferind preturile cele mai bune.

Ne puteti anunturile cu seminte, atat pe Tocmai.Ro, Olx.ro, cat si Okazii.ro, oferind pe langa preturi bune si o calitate deosebita. Prin Garantia de Livrare oferita prin intermediul site-ului Okazii.ro, putem la dispozitia clientilor siguranta, banii fiind receptionati doar in momentul in care primiti semintele si confirmati ca totul este in regula.

In Romania, Arborele de Paulownia poate ajunge in numai 4 ani la 15 metrii. Detinem un arbore de Paulownia care in numai 2 ani a atins inaltimea de 5 metrii. Acesta nu a beneficiat de ingrijire speciala, ci doar una naturala. Recomandam pentru judetul Buzau cat si orasele din apropiere arborele Paulownia Tomentosa, pentru ca se adapteaza foarte bine.

Comenzile pot fi preluate atat online, cat si telefonic in intervalul orar 9-17. 

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.