10 x Butasi Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1 Drajon Paulownia Shantong si 10 Seminte Mimosa Pudica + Instructiuni de Plantare si ASISTENTA GRATUITA *** LIVRARE PRIN FAN COURIER COST 20 LEI

10 x Butasi Lavanda Angustifolia ( Common English ) + 1 Drajon Paulownia Shantong si 10 Seminte Mimosa Pudica + Instructiuni de Plantare si ASISTENTA GRATUITA *** LIVRARE PRIN FAN COURIER COST 20 LEI

Promotional va oferim un pachet cu butasi de lavanda si drajoni de paulownia, special conceput pentru cei care vor sa puna in curte sau in gradina pentru un aspect deosebit.Veti beneficia de asistenta gratuita si instructiuni de plantare. Fan Courier.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 10 butasi de lavanda angustifolia
  • 1 drajon paulownia shantong
  • Instructiuni de Plantare
  • 10 Seminte Mimosa Pudica
  • ASISTENTA GRATUITA

Promotional va oferim un pachet cu lavanda si paulownia, special conceput pentru cei care vor sa puna in curte sau in gradina pentru un aspect deosebit. Veti beneficia de asistenta gratuita si instructiuni de plantare, de asemenea va asiguram ca produsele noastre au cea mai buna rezistenta. NU LIVRAM ACEST PACHET DECAT PRIN FAN COURIER. 

Paulownia este arborele care poate ajunge in numai 4 ani, pana la 20 metri in inaltime. Paulownia Shantong este soiul care rezista cel mai bine in Romania, fara posibilitatea de inghet sau seceta, are o crestere mai rapida cu pana la 40% comparativ cu Tomentosa sau Elongata.  Va recomandam ca drojonul sa nu fie pus in camp de prima data, ci pus intr-un ghiveci si mutat dupa ce ajunge la minim 20 cm. Garantam prinderea acestuia sau inlocuirea dupa caz a drajonului. Daca se respecta toti pasii mentionati si drajonul nu se prinde, va rugam sa depuneti o reclamatie pe pagina de Contact, iar in cel mai scurt timp vom reveni cu un telefon spre rezolvarea problemei.

Lavanda ( Levantica ) este un arbust de talie mica cu frunze vesnice verzi-argintii, care ating maturitatea la 2-5 ani si pot trai fara probleme pana la 40-50 ani. Soiul care se adapteaza cel mai bine in Romania este Lavanda Angustifolia, cea cu frunza ingusta. Mai poarta denumirea si de lavanda englezeasca sau lavanda adevarata, dar noi preferam sa o numim Lavanda Englezeasca pentru a nu se face confuzie cu alte soiuri.

Plantarea butasilor de lavanda se face primavara dupa dezghetarea pamantului, mai exact la inceputul lui martie. Atata timp cat se planteaza in conditii corespunzatoare, butasii de lavanda nu au nimic de suferit in momentul mutarii. Lavanda este o planta foarte rezistenta care poate rezista pana la plus 40 grade si pana la minus 20-25 grade.

Toate produsele comercializate de noi vin insotite de factura si instructiuni de plantare. Comenzile pot fi preluate si online de luni pana vineri de la ora 9-17. Pentru reclamatii sau propuneri va rugam sa ne contactati la numarul de telefon : 0768944027.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.