2000 Seminte Lavanda Angustifolia + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry + 10 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

2000 Seminte Lavanda Angustifolia + 500 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte Goji Berry + 10 Seminte Mimosa Pudica *** PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

80,00 lei 60,00 lei

Ce este Lavanda ? O planta considerata un arbust de talie mica, cu frunze vesnice chiar si pe timp de iarna. Originara din zona Mediteraneana, atinge maturitatea in 2-5 ani si poate trai pana la 50 ani.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 2000 Seminte Lavanda Angustifolia
  • 500 Seminte Paulownia Tomentosa
  • 50-70 Seminte Goji Berry
  • 10 Seminte Mimosa Pudica
  • Instructiuni de Germinare
  • Asistenta Gratuita

Ce este Lavanda ?  O planta considerata un arbust de talie mica, cu frunze vesnice chiar si pe timp de iarna. Originara din zona Mediteraneana, atinge maturitatea in 2-5 ani si poate trai pana la 50 ani. Exista plantatii care au depasit insa aceasta medie, ajungand sa traiasca pana la 80-100 de ani. Soiul care rezista in tara noastra este Lavanda Angustifolia, cea cu frunza ingusta. Mai este denumita si Lavanda Englezeasca sau Levantica.

Inmultirea Lavandei : 

Plantele obtinute din seminte, vor inflorii de obicei din al doilea an, dar nu este obligatoriu. Perioada optima este primavara, in lunile martie-mai, dar daca se pot oferi conditii optime, in orice perioada a anului puteti sa obtineti lavanda din seminte. La inceput este indicat sa udati regulat prin pulverizare, cel putin odata pe zi. A nu se lasa semintele de lavanda in apa !

Plantarea Lavandei : 

Plantele de lavanda crescute in ghiveci se pot planta atata timp cat solul nu este inghetat. Perioada optima este din aprilie pana toamna tarziu. Planta trebuie luata direct cu pamantul din ghiveci, ea neavand nimic de suferit, atata timp cat nu se taie si nu se deranjeaza.

Cerințe de sol : 

Lavanda se adapteaza pe orice sol din gradina, dar prefera solul bine drenat, nu foarte nisipos, calcaros sau argilos. Dupa inradacinare, rezista foarte bine la seceta.

Udarea :

Lavanda necesita udare regulata, de minim 2 pana la 5 ori pe saptamana, regula valabila pentru lavanda crescuta la ghiveci. Cele plantate in gradina, se uda doar in primul an, din al doilea an, rezista fara probleme la seceta.

Ce este Paulownia ? Este in arbore al viitorului care va asigura in urmatorii ani cea mai mare nevoie de lemn pentru intreaga lume. De origine Chineza, dar un arbore absolut miraculos, pentru simplu fapt ca are o putere de crestere incredibila : in doar cativa ani creste cati alti in 10.

Paulownia a capatat o popularitate ridica datorita cresterii sale rapide, in numar 6 luni se poate inregistra o inaltime de 2-3 metri si 4-6 cm in diametru. Mai este cunoscut si pentru florile superbe de culoare mov sau alb, frunzele mari, dar si pentru lemnul pe care il ofera : usor, rezistent si usor de prelucrat.

Iata cateva dintre beneficiile oferite de Paulownia : 

1. Paulownia este un arbore meliefer – Mierea este aromata, de culoare deschisa si se poate compara cu mierea de salcam.

2. Are o mare capacitate de fixare si stabilizare a solului – Previne eroziunea solului, il ecologizeaza, permite protectia sistemelor subterane de apa si ii imbunatateste calitatile.

3. Absoare o mare cantitate de bioxid de carbon din atmosfera – Poate absorbi pana la 1200 tone de CO2/an, echivalentul a 100.000 Km parcursi de un autoturism.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare pe toata lumea, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata de dumneavoastra.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.