1000 Seminte Paulownia Shan Tong (Shantong ) Plus 300 Seminte Paulownia Elongata + 300 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte de Goji Berry + 50 Mimosa Pudica Plus Substanta Germinare *** HIBRID DE PAULOWNIA CARE CRESTE CU PANA LA 40% MAI REPEDE

1000 Seminte Paulownia Shan Tong (Shantong ) Plus 300 Seminte Paulownia Elongata + 300 Seminte Paulownia Tomentosa + 50 Seminte de Goji Berry + 50 Mimosa Pudica Plus Substanta Germinare *** HIBRID DE PAULOWNIA CARE CRESTE CU PANA LA 40% MAI REPEDE

70,00 lei 60,00 lei

Paulownia ShanTong este un hibrid obtinut in mai multe etape din Paulownia Tomentosa si Paulownia Fortunei. Prin aparitia acestei specii, au fost rezolvate doua dintre cele mai mari probleme : inghetul ( este rezistent pana la temperaturi de – 30 grade celsius ) si rezistenta la seceta.

Compare

Descriere

Pachetul include :

  • 1000-1300 Seminte Paulownia Shan Tong ( Shantong ) +++
  • 300 Seminte Paulownia Elongata +++
  • 300 Seminte Paulownia Tomentosa +++
  • 50 Seminte Goji Berry +++
  • 50 Seminte Mimosa Pudica +++

Magazinul nostru online Paulownia Seminte, va ofera cea mai noua promotie la semintele de paulownia Shan Tong, importante din Germania. In scurt timp vom dispune si de butasi de paulownia Elongata si de Shan Tong. 

Paulownia ShanTong este un hibrid obtinut in mai multe etape din Paulownia Tomentosa si Paulownia Fortunei. Prin aparitia acestei specii, au fost rezolvate doua dintre cele mai mari probleme : inghetul ( este rezistent pana la temperaturi de – 30 grade celsius ) si rezistenta la seceta. Rezolvarea acestor doua probleme, stau la baza dezvoltarii unei specii care creste cu pana la 40% la repede.

Sunt diferite persoane care spun ca nu exista seminte de paulownia shan tong, pentru ca ele se inmulesc doar prin butasi si drajoni. Acest lucru nu este deloc adevarat si putem sa dam si un exemplu. Daca achizitionam 20 de pui de rasa hibrid, iar dupa o perioada din ouale obtinute ii inmultim nu se vor face ? BA DA ! Si chiar asemanator cu originalul. Pentru cei care sunt in dubi cu privire la acest fapt, paulownia shan tong se poate obtine si prin SEMINTE.

Iata cateva dintre avantajele oferite de Paulownia Shan Tong (Shantong ) :

1. Rezistenta la boli si alte insecte daunatoare

– Este un aspect important in cresterea rapida si cu un randament ridicat in productia de pomi Paulownia. Insectele, cariile sau alte vietati subterane pun in pericol dezvoltarea normala a arborelui Paulownia. Shan Tong este extrem de rezistent la insecte si mult mai puternic in comparatie cu alte tipuri de Paulownia.

2. Crestere mai rapida cu 40% compartiv cu Paulownia  Tomentosa sau Elongata

Conform numeroase teste care s-au realizat de-a lungul timpului, in mai multe zone ale lumii, s-a ajuns la concluzia ca Paulownia Shantong are o crestere mult mai rapida comparativ cu celelalte tipuri de Paulownia. In zonele din Vestul Chinei, diametrul unui arbore Paulownia Shantong, dupa aproximativ 7 ani a ajuns la 40-45 de cm. Daca la Paulownia Elongata, perioada maxima de crestere este la 2-3 ani, la Paulownia Shantong perioada de crestere este realizata la inceput.

3. Rezistenta la seceta puternica

Paulownia Shantong rezista la seceta puternica, nu trebuie irigat atat de mult ca celelalte tipuri, un indicator important in cresterea acestui arbore de Paulownia. Aceasta specie nu rezista numai la seceta puternica, ci si la frig, in acelas timp se bucura de o capacitate rezistenta la dezastrele naturale. Rata de supravietuire este mai mare si cresterea mai rapida permite acumularea unei imunitatii ridicate.

4. Cherestea de cea mai buna calitate

Majoritatea oamenilor care cultiva Paulownia o fac pentru a obtine un profit cat mai mare, din investitia pe care o fac in achizitionarea semintelor si a altor utilaje. Daca sunt oameni care fac bani din vanzarea de puieti sau din vanzarea de seminte, o afacere de succes este vanzarea de cherestea. Calitatea materialului din lemn a Paulownia Shantong este mult mai buna si ofera numeroase beneficii materiale. Fiind un hibrid obtinut din Tomentosa si Fortunei, calitatea lemnului este una exceptionala, fara prea multe noduri sau distrugeri in lemn.

5. Creste in orice zona din Europa, SUA, China

Paulownia Shantong s-a dezvoltat de-a lungul timpului, obtinand rezultate importante in ceea ce priveste adaptabilitatea cu solurile. Daca la inceput Paulownia Shan Tong crestea doar in partea de Nord si de Sud a Chinei, dar tari precum Germania, Bulgaria, Nepal, Vietnam, etc, care au introdus acest soi si au avut parte de cele mai bune rezultate. Principalul avantaj in cresterea in orice zona din Europa, SUA, China il reprezinta reducerea costului total de impadurire, care poate fi facut acum in orice conditii.

Paulownia Shan Tong reprezinta in momentul de fata cel mai bun hibrid de paulownia, care creste umitor in orice zona, rezista la temperaturi mai scazute si chiar mai mari, se adapteaza in orice sol, iar cheresteaua este de cea mai buna calitate. In concluzie soiul Shan Tong este cel mai bun hibrid, cu calitati uimitoare.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.