500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + Stimulent de Inradacinare ATONIK ***PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

500 Seminte Paulownia Shantong + 100 Seminte Paulownia Tomentosa + Stimulent de Inradacinare ATONIK ***PACHETUL INCLUDE INSTRUCTIUNI DE GERMINARE SI ASISTENTA GRATUITA

30,00 lei 20,00 lei

Paulownia Fortunei si Paulownia Tomentosa au stat la baza obtinerii soiului de Paulownia Shantong. Semintele sunt testate in laborator inainte de a fi puse la vanzare, de aceea PAULOWNIA SHANTONG SE INMULTESTE DIN SEMINTE.

Compare

Descriere

Pachetul include :

 • 500-700 Seminte Paulownia Shantong
 • 100-120 Seminte Paulownia Tomentosa
 • Stimulent de Inradacinare ATONIK
 • Instructiuni de Germinare
 • Asistenta Gratuita

Acest pachet este dedicat tuturor persoanelor care doresc sa incerce soiul SHANTONG, pentru a-i testa proprietatile, rezistenta la inghet si seceta, dar si a vitezei de crestere. Pe langa semintele de paulownia shantong, promotional va oferim si 100 de seminte de paulownia tomentosa. Agentii nostri sunt gata oricand sa va preia comenzile, pe langa asta oferim asistenta atat pe chat, telefon cat si email.

Instructiuni de germinare a semintelor de paulownia : 

Se amesteca stimulentul de germinare ATONIK cu un litru de apa si se introduce intr-un vas transparent. Se adauga semintele, iar peste acel vas, se pune o folie termo. RETINETI : IN FIECARE ZI DE CEL PUTIN 4 ORI SE VA DESCOPERI FOLIA PENTRU 30-40 DE MINUTE. Timp de 10-14 zile semintele vor germina, dar vor exista seminte care vor intarzia mai multe zile.  Puteti folosi atat tavite alveolare, ghiveci, cat si pahare de unica folosinta. Recomandat ar fi sa cumparati Turba, o amestecati cu apa, dupa care va ocupati de mutarea semintelor germinare. Cu ajutorul unui varf de creion puteti sa introduceti plantele de paulownia in pamant. […] Pentru mai multe detalii cu privire la Germinarea semintelor de Paulownia, plantarea acestora cat si intretinerea unei plantatii de paulownia, va rugam sa ne contactati la unui dintre numerele de mai sus.

Paulownia Shantong are o serie de avantaje, in comparatie cu celelalte tipuri de Paulownia : 

 • Rezistenta la inghet si la seceta
 • Crestere cu pana la 40% mai rapida
 • Calitate mai buna a lemnului
 • Timp mai scurt intre recoltari
 • Adaptare pe orice sol
 • Rezistenta la boli si insecte daunatoare

Paulownia Fortunei si Paulownia Tomentosa au stat la baza obtinerii soiului de Paulownia Shantong. Semintele sunt testate in laborator inainte de a fi puse la vanzare, de aceea PAULOWNIA SHANTONG SE INMULTESTE DIN SEMINTE. Bineinteles ca exista o diferenta intre arborii de paulownia Shantong obtinuti din drajoni si arborii de paulownia shantong obtinuti din seminte. Noi oferim garantie clientilor nostri, pe langa factura fiscala si certificat fitosanitar.

Pentru persoanele care ne trimit imagini cu platatiile obtinute din semintele, respectiv butasii comandati de la noi, oferim pana la 20% reducere, pentru urmatoarea comanda. In Romania nu sunt incurajate afacerile, dar noi dorim sa le oferim tuturor sansa sa faca un profit cu o investitie foarte mica.

Promotiile noastre sunt exclusive, iar acestea sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru ca avem foarte multe comenzi, nu ne mai permitem sa contactam telefonic pentru confirmare, de aceea lasam tot sistemul informatic sa se ocupe de asta. Veti fi informati cand comanda a fost preluata de noi, livrata, respectiv receptionata.

IN SITUATIA IN CARE, AVETI PROBLEME CU UNUL DINTRE COLETELE LIVRATE, VA RUGAM SA NE CONTACTATI  IN CEL MAI SCURT TIMP O SA VA CONTACTAM PENTRU DETALII. 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.